Pretraga

[VIDEO] Snimka profesora postala hit: ‘Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe’

A- A+

Zbog epidemije se značajan dio nastave na fakultetima ‘preselio’ u online sferu. Jedno takvo online predavanje držao je profesor Ivan Boričić s Medicinskog fakulteta u Beogradu, a u kadar mu je upala supruga koja je pritom, ni manje ni više – puzala da izađe iz prostorije.

Screenshot: Instagram

Oni koji životni prostor dijele s ukućanima i cimerima znaju koliko to ponekada zna biti boljka kod online nastave. Slušate predavanje, a netko od ukućana upada vam u kadar. Slična situacija dogodila se profesoru Medicinskog fakulteta u Beogradu, Ivanu Boričiću.

Usred predavanja, u trenutku kada je govorio o hemokromatozi, u pozadini se pojavila njegova supruga koja je pokušala izaći iz prostorije puzajući. Valjda je mislila da je se tako neće moći vidjeti.

Profesor je ostao poprilično zatečen načinom na koji je gospođa izlazila iz prostorije, što se dalo vidjeti iz njegova izraza lica. Uzdahnuo je pa je, nekoliko sekundi nakon što je opazio suprugu, prekinuo predavanje. Kad se ponovno pojavio ‘online’ studentima je pojasnio što se zapravo dogodilo.

– Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja…, kazao je profesor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

Inače, isti profesor i ljetos je nasmijao korisnike društvenih mreža zbog nastave za vrijeme epidemije. Naime, studentima je uputio poruku da se ispiti održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Ispit, za koji je studente upozorio da je javan, zaista je održan ispod stabla, a fotografije su postale hit na društvenim mrežama.

[VIDEO] Snimka profesora postala hit: ‘Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap