Pretraga

[VIDEO] Stariji brat postao TikTok zvijezda zbog načina na koji dočekuje mlađeg brata iz škole

A- A+

Skoro svakog dana, stariji brat s automobilom odlazi po mlađeg brata u školu u SAD-u. Ako ste ikada čekali svoje dijete, brata ili sestru ispred škole, znate da to ponekad može biti dosadno pa nije neobično da si pustite svoju najdražu glazbu i ubijete vrijeme. No, ovaj stariji brat odveo je to na sasvim novu razinu – nakon prve snimke iz automobila kako glasno pušta pjesmu Vanesse Carlton ‘A Thousand Miles’, dok mlađi brat pokušava ugasiti glazbu čim uđe u auto, postali su TikTok zvijezde.

Foto: Screenshot TikTok

Zahvaljujući ‘zafrkanciji’ s mlađim bratom, TikToker pod imenom Gojo iz SAD-a sada ima više od 200 milijuna pratitelja i milijunske preglede videa. O čemu se radi? Gojo, kao stariji brat, svakog dana s automobilom ispred škole čeka mlađeg brata koji je tek krenuo u srednju školu. Kako mu je bilo dosadno, pustio si je glazbu. No, to nije bilo dovoljno.

Odabrao je možda jednu od ‘najcringe’ pjesama, ‘A Thousand Miles’ Vanesse Carlton, pojačao do kraja i pustio ju taman kada je mlađi brat izlazio iz škole s prijateljima i kolegama. Sve to, kao i brata koji ‘osramoćeno’ ulazi u automobil i pokušava ugasiti glazbu, snimio i objavio na TikTok. Taj prvi video prikupio je više od 2 milijuna pregleda.

@edorgojLike for part 2 🤣♬ original sound – Gojo

Kada je vidio koliko je ta njegova ‘fora’ postala popularna, odlučio je snimati svaki put kada bi ga pokupio poslije škole, ali svakog dana je izabrao neku drugu ‘ponižavajuću’ pjesmu. Tako su se na popisu našli i Justin Bieber s pjesmom ‘Baby’, Celine Dion i ‘My Heart Will Go On’, Backstreet Boys i ‘I Want It That Way’.

Najpopularniji video od za sada ukupno njih 25, je onaj s pjesmom Johna Cene ‘The Time Is Now’ koji ima više od 12 milijuna pregleda.

@edorgoj IM NOT DRIVING TIKTOK 😂 #bigbro #lilbro ♬ original sound – Gojo

I dok je mlađem bratu u prvih nekoliko videa bilo neugodno, u posljednjih nekoliko videa počeo je u tome uživati, a i njegovi prijatelji i kolege su navikli da svaki dan njegov stariji brat ima određen performans. U komentarima ljudi mu predlažu koju pjesmu da iduću pusti, ali i govore kako ne žele da ikada prestane s ovom forom.

Copy link
Powered by Social Snap