Pretraga

[VIDEO] Što kada padnete vožnju u autoškoli? ‘Roditelji mogu zatražiti snimku i vidjeti gdje ste pogriješili’

A- A+

Nakon što ste odradili sve sate vožnje, prije toga položili teorijski dio i prvu pomoć, spremni ste za ispit vožnje kako bi dobili svoju vozačku dozvolu. Kao i prije svakog ispita, pere vas određena doza treme, ne znate što možete očekivati na vožnji i, ono najstrašnije – što ako padnete? Na sva ta pitanja kako bi bez straha pristupili ispitu odgovorio nam je Danko Ovničević iz Autoškole Danko.

Autoškola Danko

Ilustracija: Autoškola Danko

Ako vas uskoro očekuje ispit vožnje u autoškoli, onda je ovo članak upravo za vas kako biste znali što vas točno očekuje i kako će uopće izgledati vožnja. Sve detalje objasnio nam je Danko Ovničević iz Autoškole Danko.

– Ovlašteni ispitivač iz Hrvatskog autokluba postavlja kameru koja je cijeli ispit uključena i koja je vezana GPS-om. Toga momenta je tišina u vozilu, znači nema razgovora, a kandidatu se daju smjernice koje on mora sam proizvesti, ispričao nam je Danko.

Izdvojeni članak
Autoškola Danko

Polaznici nam ispričali anegdote iz autoškola: ‘Jednom se prilikom prekrstila, pomolila i rekla umrijet ćemo’

Tu snimku možete pogledati i sami nakon vožnje, a mogu ju zatražiti i roditelji koje zanima kako je njihovo dijete vozilo. Kako to možete zatražiti, koliko uopće traje ispit vožnje, što se događa na kraju i ono najbitnije – što ako ste pali vožnju, poslušajte u videu ispod.

@srednja_hr Sad znate što vas očekuje na ispitu 🚘 #autoskola #auto #voznja #ispitvoznje #ispit #srednjahr #srednja @autoskola_danko ♬ original sound – srednja_hr

Copy link
Powered by Social Snap