Pretraga

[VIDEO] Što kandidate najviše ‘muči’ na ispitima vožnje? Instruktor Trulac jedan faktor smatra presudnim

A- A+

Većina mladih odmah nakon što napuni 18 godina, ili čak i nešto ranije, kreće na put zvan autoškola. Nakon teorije i prve pomoći, na red dolazi za mnoge najstresniji dio – sama vožnja. Nakon 35 sati vožnje kandidati se moraju suočiti s ispitom pred instruktorom i ispitivačem. Koje su najčešće pogreške i zašto je strah toliko presudan u polaganju ispita otkrio nam je Krešimir Stunić, znan kao Instruktor Trulac.

@srednja_hr Slažete li se s Trulcem? Cijeli intervju pronađite na linku u opisu profila 👆🏻 #srednjahr #autoskola #instruktor #kandidat #voznja #auto #ispit #ispitvoznje #trulac #samoljubav #fyp #foryoupage #foryou ♬ original sound – srednja_hr


Kada se polaže ispit vožnje savjeti od prijatelja koji već voze i roditelja uvijek su dobro došli. Tu su i videozapisi na YouTubeu sa savjetima u kojima se ističe Krešimir Stunić, odnosno Instruktor Trulac, instruktor vožnje u Autoškoli Siget HAK. Osim na YouTubeu, objavljuje i na TikToku.

Kada smo razgovarali s Instruktorom, kazao nam je i neke od najčešćih pogrešaka koje kandidati rade na ispitima vožnje. Glavni problem kod ispita je, istaknuo je Instruktor Trulac, to što se kandidati boje.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Ima desetke tisuća fanova: Vozili smo se s Trulcem, najpoznatijim instruktorom u Hrvatskoj

– Trema je neprijatelj broj jedan i nešto najgore s čime se kandidat može susresti. Kandidat koji zna, trema će ga pojesti, posebice ako je tremaš. To je nešto najgore, rekao je Instruktor Trulac.

Dodao je da nakon što kandidat nauči voziti, kada ima vozačko iskustvo od 35 sati, dođe trema. Ona mu oduzima, zaključio je Trulac, čak 50 posto uspjeha i jednostavno ga ‘pojede’.

Copy link
Powered by Social Snap