Pretraga

Video: Stvari koje toleriramo jedino članovima obitelji

A- A+

Odnosi kakve njeguju članovi obitelji doista su posebni. Postoje neke stvari koje ćete tolerirati samo svojim roditeljima kao i ono što se usudite reći ili napraviti jedino svojoj braći ili sestrama. Pogledajte koje su to stvari svojstvene pripadnicima vaše obitelji i nikome više.

Foto: Screenshot YouTube

Koliko ste puta u razgovoru s prijateljima shvatili da su vaši međuobiteljski odnosi posve identični? Svi se nasmijemo kad se sjetimo prvih poruka koje su nam starci slali kad smo otišli od kuće zbog studija, učestalih poziva i savjeta.

Izdvojeni članak

Najgore laži koje ste čuli od roditelja

Bar ste desetak puta dobili poruku sadržaja: ‘Kako si, kakvo je vrijeme kod tebe? Pozdrav mama/tata’. No zahvaljujući pametnim telefonima i besplatnim aplikacijama, sad se mnogi čuju sa svojima preko Whatsappa, Vibera i slično.

Vjerojatno ste se i tada nasmijali od srca kad ste shvatili da vaši roditelji na mobitelima osjetljivima na dodir tipkaju jednu rečenicu pet minuta te da vas redovno nazovu bez da su toga svjesni ili da nisu potonje planirali.

Odnosi s braćom i sestrama također su posebni. Možete se međusobno vrijeđati, tući i pakostiti jedni drugima, no nikome izvan obitelji to ne dozvoljavate.

Upravo na temu međuobiteljskih odnosa ekipa BuzzFeeda napravila je šaljivi video u kojem ćete se sigurno prepoznati. Stoga pogledajte snimku ‘13 Things Only Siblings Understand‘ i uživajte u situacijama koje ste vjerojatno svi nekada doživjeli.

Video: Stvari koje toleriramo jedino članovima obitelji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap