Pretraga

Video: Sve zamke iz filmova ‘Sam u kući’

A- A+

Teško je zamisliti božićno razdoblje bez filma ‘Sam u kući’ te njegova drugog nastavka. Jedan od razloga zasigurno je i nemaštovitost redatelja Hollywooda, koji od 1992. godine, kada je snimljen drugi dio, nisu uspjeli snimiti dostojnu zamjenu. I ove su godine filmovi ‘Sam u kući’ prikazani na jednoj od hrvatskih televizija s nacionalnom koncesijom. U videu donosimo sve zamke koje je mali Macaulay Culkin postavio opakim lopovima u filmovima s božićnim motivima, koji su gotovo četvrt stoljeća jednako omiljeni.

Screenshot: You Tube

‘Sam u kući’, kao i njegov drugi nastavak, već su godinama omiljeni filmovi u božićno vrijeme, a razlog tomu je i nemaštovitost redatelja Hollywooda, koji ne uspijevaju 23 godine snimiti pravu zamjenu filma s božićnim motivima. Redatelj Chris Columbus je svoja djela učinio sastavnicom božićnog programa na televizijama diljem svijeta, a za prvi nastavak, zaradio i dvije nominacije za Oscara.

Izdvojeni članak

Ovo niste znali o filmu ‘Sam u kući’

Glavni lik je Kevin McCallister, (Macaulay Culkin) koji biva u dva navrata ostavljen potpuno sam od strane svojih roditelja i to baš u božićnom periodu.

Kako ga i inače roditelji smatraju malo čudnim dječakom i dežurnim krivcem, Kevin je jedno vrlo sadistično, a istovremeno pronicljivo dijete.

Uspijeva se uz pomoć bolnih zamki, obračunati s dva opaka lopova i poniziti ih do kraja. Upravo su zamke razlog dugogodišnje popularnosti ovih dvaju filmova.

U video isječku pogledajte jedinstvenu kompilaciju svih zamki neuhvatljivog Kevina McCallistera.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap