Pretraga

Video: Talentirani pjevač oduševio publiku, ali i šokirao ispovješću

A- A+

Jonathan Allen mladić je koji je u šou ‘America’s Got Talent’ prije nekoliko dana s pozornice priznao svoju tužnu životnu sudbinu, a zatim rasturio vrhunskom izvedbom ‘Con te partira’ tako postavši internetska senzacija. Naime u razgovoru s članom žirija Howiejem Mandelom, pjevač je priznao da su ga roditelji na njegov 18. rođendan izbacili iz kuće, nakon što im je priznao da je gej. Svi su u dvorani ostali šokirani, a šoku nije bilo kraja nakon što je Jonathan izveo pjesmu.

Screenshot: You Tube

Natjecatelj showa ‘America’s Got Talent’ Jonathan Allen šokirao je publiku i žiri prije nekoliko dana. Ovaj mladić prije nego će nastupiti, u razgovoru s članom žirija Howiejem Mandelom, priznao je da na svoj 18. rođendan ne samo da nije dobio poklon od svojih roditelja, nego je izbačen iz kuće jer je priznao da je homoseksualac. Poslije toga izveo je hit Andree Boccellia ‘Con te partiro’ te zaradio ovacije velike publike u dvorani.

Izdvojeni članak

Uspješni i propali pobjednici talent show emisija

Glasovne sposobnosti koje je Jonathan pokazao oduševile su i članove žirija, a njegov glavni član uputio mu je istovremeno utješne i pohvalne riječi.

– Djeluješ kao dobra osoba, imaš san i talent, a tvoja te se obitelj odrekla. Uz tvoj talent, ovaj je šou postao tvoja obitelj i želimo ti samo reći, dobrodošao kući. Volimo te, prihvaćamo te i ponosni smo što si došao, rekao je Howie Mandel, sjajnom mladom pjevaču.

Video: Talentirani pjevač oduševio publiku, ali i šokirao ispovješću
Share via
Copy link
Powered by Social Snap