Pretraga

Video: Tri bake se odlučile po prvi put u životu napušiti

A- A+

Tri američke bake odredile su se po prvi put u životu napušiti te su to napravile pred kamerama. Kako su se dame u poodmakloj dobi zabavile pod utjecajem marihuane, pogledajte u videu koji broji preko 4,4 milijuna pogleda.

Sigurno ste nekoliko puta od svojih djedova i baka čuli zabrinute izjave ili savjete oko toga da ne ‘pušite drogu’. Nekolicini njih je i posve nepoznato što je to marihuana i kako ona utječe na čovjeka. No ne i ovim trima bakama iz Washingtona.

Izdvojeni članak

Učenici se u razredu napušili do te mjere da je ravnatelj bio primoran zatvoriti školu

One su odlučile po prvi put u životu probati marihuanu te su pristale to napraviti pred kamerama.

Na upit zašto se nikad prije nisu napušile, odgovorile su kako su bile zauzete odgajanjem djece te da su imale svoje koktel i cigarete pa im marihuana nije ni bila potrebna. 

Nakon što su potegle nekoliko dimova, počele su se zabavljati. Istaknule su kako je napušiti se jednostavnije nego što su mislile te da osjećaju kako ih grlo peče. No nakon 10-ak minuta krenula je prava zabava. Počele su igrat društvene igre, smijati se, a onda su ogladnjele.

Kako to izgleda kad se tri bake napuše po prvi put u životu pogledajte sami u videu ispod koji je pregledalo do sad skoro 4,5 milijuna korisnika YouTubea.

Video: Tri bake se odlučile po prvi put u životu napušiti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap