Pretraga

[VIDEO TUTORIAL] Kako napraviti kvalitetan makeup za Krizmu

A- A+

Svima je dobro poznato da je makeup već dugo gotovo neizostavna karika izgleda nas dama, bilo da se radi o večernjem izlasku ili odlasku na poslovnu večeru, posao i slično… Taj trend, naravno, suvereno prate i tinejdžerice koje se spremaju za izlazak ili maturalnu večer, a kako svaki trend ima tendenciju širenja tako kulturu makeupa sve više prihvaćaju i nešto mlađe djevojke koje se pak pripremaju za Krizmu odnosno Svetu potvrdu.

Izdvojeni članak

[VIDEO TUTORIAL] Savršeni večernji makeup

Ipak, makeup prilagođen djevojkama te osjetljive dobi nešto je zahtjevniji od onog za tinejdžerice ili dame, mnogo stvari tu treba uzeti u obzir…Za početak, razmišljajući o makeup-u za krizmanice, koncentrirala sam se na šminku koju si djevojke tih godina uopće mogu priuštiti. Nadalje trebala sam pronaći šminku koja je povoljno, a opet dovoljno svečana za događaje poput Svete Potvrde (o kojoj ovaj video govori), dakle koja je prilagođena djevojkama određene dobi. Baš iz tih razloga obratila sam se essence kozmetici koja je specijalizirana upravo za djevojke koje još ovise o roditeljskom džeparcu.

Tako je ukratko nastao ovaj video i smatram da sam, obzirom na sve zahtjevne uvjete kojima je trebalo udovoljiti, na kraju napravila dobar posao! Dakle makeup koji je pristupačan cijenom, dovoljno jednostavan da ga mlađe djevojke, bez puno iskustva u šminkanju, mogu napraviti samo, a opet decentan i prilagođen Svetoj potvrdi.

Antoniju Novosel možete pratiti na Facebook pageu Šminkanje za sve prigode

[VIDEO TUTORIAL] Kako napraviti kvalitetan makeup za Krizmu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap