Pretraga

[VIDEO] Zapanjujuća reklama za Dubrovnik koja je dosegla stotine tisuća mladih diljem svijeta

A- A+

Francuska glazbena franšiza Cercle, putem koje se nastoje promovirati izvođači elektronske glazbe i prirodne ljepote te kulturne znamenitosti, stigla je premijerno i u Hrvatsku. Britanski DJ koji nastupa pod umjetničkim imenom Hot since 82, zapalio je u ponedjeljak ionako uzavrelu terasu kulturnog dubrovačkog kluba Revelin. Koliko je ovaj event pobudio pozornosti, svjedoče brojevi s društvenih mreža.

Screenshot: YouTube

Izdvojeni članak

Na renomiranoj listi najboljih na svijetu, hrvatski noćni klub zauzeo šesto mjesto

U manje od četiri dana, na Facebooku je video pogledan gotovo 800 tisuća puta te podijeljen skoro 7 tisuća puta, a od jučer je na YouTubeu skupio preko 110 pregleda. (do 13 sati u petak 21. lipnja)

Događaj je sniman nekolicinom kamera, među njima i onom prikvačenom za dron, što zaista pruža predivne kadrove na Kings’s Landing.

Višestruko nagrađivani DJ Hot Since 82, svojim setom nije razočarao ni ovoga puta, što je sve skupa stvorilo događaj za pamćenje.

Spomenuli smo kako je Cercle franšiza to jest platforma čiji predstavnici pomno biraju izvođače, ali i lokacije na kojima će se ovakvi partyji održavati. Nabrojimo samo neke kombinacije, koje su do sada spojili – aerodrom Charles de Gaulle u Parizu ugostio je dvojac Tale of Us, Air and Space muzej u New Yorku Lena Fakija, a vrh Pão de Açúcar iznad Rio de Janeira ukrajinski dvojac Artbat.

No, prije nego pogledate te evente, svakako se vrijedi još jednom zadiviti Dubrovniku. Uživajte!

[VIDEO] Zapanjujuća reklama za Dubrovnik koja je dosegla stotine tisuća mladih diljem svijeta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap