Pretraga

Vraća se jedan od najvećih studentskih događaja u Hrvatskoj: Organizatori najavili i ludo iznenađenje

A- A+

Jedan od najvećih studentskih događaja u Hrvatskoj, Student Day Festival, vraća se u svom proljetnom izdanju. Taman pred završetak semestra trajat će nekoliko dana kako bi studenti malo predahnuli od ispita i predavanja i to uz raznolik kulturni, zabavni, edukativni, humanitarni, znanstveni, sportski i glazbeni program.

Od 6. do 11. lipnja u Rijeci održat će se dobro poznati i jedan od najvećih studentskih događaja u Hrvatskoj – Student Day Festival. Centralno mjesto događanja bit će sveučilišni Kampus na Trsatu, a koncertni program odvijat će se od 9. do 11. lipnja i ugostiti poznata lica pop, rock i urbane glazbe.

– Brkovi, Psihomodo Pop, Bore Balboa, 30zona, Grše i drugi vrsni glazbenici učinit će ovogodišnje izdanje festivala nezaboravnim!
Ostala legendarna imena otkrivamo uskoro, a ne bismo to bili mi da vam nismo pripremili i jedno ludo iznenađenje, poručili su organizatori.

Pozivaju sve studente da pred sam završetak semestra predahnu od ispita i predavanja te se zabave tih nekoliko dana, a osim glazbenog programa bit će organiziran i raznolik kulturni, zabavni, edukativni, humanitarni, znanstveni i sportski program. Ulaz je besplatan, osim na događaje koji imaju humanitarnu notu.