Pretraga

Vrhunske Old Spice reklame

A- A+

Svijet reklama i marketinga je izuzetno izazovan, te se ponekad čini kao da su sve ideje već isprobane i svi putevi već ugaženi. Ipak, ponekad nekom kreativcu zasvijetli žaruljica i stvori se kampanja koja oduševi cijeli svijet. Jedna od tih je serija reklama za parfem Old Spice s glumcem Terryem Crewsom u glavnoj ulozi. 

Malo je onih koji pamte Old Spice reklame od prije par godina. Možda je jednostavno stvar u tome što su bila preslične svim ostalima i realni budimo, dosadne. Ako nas dobro služi pamćenje reklame su prikazivale neke frajere koji su baš tako moćni i snažni zato što koriste ovaj miris. Sumnjamo da je ovaj pristup imao i neki veliki utjecaj na prodaju, te je zato razumljivi potpuni obrat, čiji utjecaj vidimo i danas. 


Izdvojeni članak

Reklama za nove Sony mobitele snimljena na zagrebačkim ulicama

U jednom trenutku su se na televiziji pojavile reklame koje se ismijavaju iz stereotipa, a opet s druge strane prenose jasnu poruku – kupite Old Spice. Vjerujemo kako je ovaj kreativni način oglašavanja donio veliku zaradu, te danas svi znaju kako izgledaju reklame za ovaj miris. 

Pogledajte Terrya Crewsa u ulozi Old Spice muškarca. 

Vrhunske Old Spice reklame
Share via
Copy link
Powered by Social Snap