Pretraga

Vrijeme je za jedinstvene ideje – počinje HOWtoWOW akademija

A- A+

HOWtoWOW akademija edukativni je format koji iz godine u godinu iskače iz okvira uobičajenoga te potiče napredak i inovacije na domaćem tržištu. Ove će sezone, osim originalnih sadržaja i izvrsnih predavača, sudionicima omogućiti prikupljanje stvaralačke inspiracije na lokacijama diljem Zagreba.

Foto: Unsplash

HOWtoWOW akademija predstavila je devetu sezonu s nizom naslova koji obuhvaćaju ključne teme industrije tržišnih komunikacija.

– S nama nikada nije dosadno, pa će sudionici devete sezone uspješno akumulirati ideje te upijati znanje i u novim prekrasnim ambijentima poput Laube, The Garden Breweryja, kao i Rougemarin Parka, poručila je Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje, organizatora akademije.

Već su na prvi pogled vidljiva priznata imena iza kojih se, kako najavljuju organizatori, kriju iskustva i metode provjerene u velikim svjetskim tvrtkama. Originalni kreativni procesi, dizajn održive budućnosti, učinkovitost bez burnouta, strateško razmišljanje bez premca i vrhunska front-end arhitektura – neke su od odabranih tema za sve koji žele biti dijelom ovog projekta.

Za impresivan popis ovogodišnjih mentora zaslužni su Nick EagletonMark Shayler, Aljoša Bagola, Louisa Moger te Harry Roberts. Ovogodišnji niz radionica dodatno će obogatiti David Cuen, koji svakodnevno predvodi svjetske timove content creatora te stvara svrhovite strategije.

Popis tema i termina pogledajte u nastavku

  • 17. svibnja 2022. Ideas Unlocked by Nick Eagleton
  • 8. lipnja 2022. Suistanable Innovation by Mark Shayler
  • 25. kolovoza 2022. How to Burn Out by Aljoša Bagola
  • 6. listopada 2022. How to Think Strategically by Louisa Moger
  • studeni 2022. Social Media Strategy or How to Connect with Your Followers by David Cuen
  • 6. prosinca 2022. Front-end Performance: Building Faster Website by Harry Roberts

Više informacija možete pronaći na sljedećoj poveznici.

 

Vrijeme je za jedinstvene ideje – počinje HOWtoWOW akademija
Share via
Copy link
Powered by Social Snap