Pretraga

Web stranica za studentski seks bez obaveze

A- A+
Izdvojeni članak

Studenti ekonomije imaju najviše seksualnih partnera

ShagAtUni.com je web stranica koju je napravio 22-godišnji Tom Thurlow kako bi pomogao studentima i studenticama koji žele uživati u seksu bez dodatnih obaveza. Stranica je u kratkom vremenu postigla veliki uspjeh, a najviše zahvaljujući prijavljenim korisnicama s Oxforda.

Tom Thurlow je 22-godišnji Britanac koji je odlučio napraviti web stranicu, pod nazivom ShagAtUni.com. Web stranica je namjenjena studentima i studenticama koji povremeno žele uživati u seksu, ali bez ikakvih popratnih obaveza, prenosi HuffPost UK.

Thurlow je u listopdau pokrenuo stranicu Date at Uni, koja trenutno broji preko 30 000 korisnika pa je sada odlučio pomoći studentima koji nemaju vremena za veze. Shag at Uni je u vrlo kratkom vremenu postigla veliki uspjeh, a njemu su najviše pridonijele studentice s Oxforda.

www.shagatuni.com

Više muških korisnika

– Stranica je još uvijek mlada, ali je interes fenomenalan, izjavio je Thurlow za HuffPost UK. Nadodao je kako se svakodnevno prijavi oko 2000 novih korisnika, a na ideju je došao vođen činjenicom kako se brojni studenti ne upuštaju u ozbiljne veze jer nemaju dovoljno vremena. Pomoću stranice Shag at Uni mogu pronaći partnere za seks bez obaveza te se zabaviti.

Omjer muških i ženskih korisnika je 60 prema 40, zbog čega su ženske osobe na naslovnici jer želem većinskom dijelu korisnika pokazati što im se nudi. Članarina je 5 funti, a prijava je i dozvoljena ženskim osobama koje su već u vezi, ali su daleko od svojih partnera.

Studentice Oxforda i Cambridgea su čista suprotnost

– Shag at Uni sigurno nije seksistička, imamo tisuće ženskih korisnika koji koriste ovu web stranicu isto kao i naši muški korisnici, istaknuo je Thurlow. Još je dodao kako se samo s Oxforda prijavilo 700 studentica, dok je s Cambridgea broj prijavljenih korisnika najmanji.

Nacionalna udruga studenata je komentirala postojanje web stranice za pronalazak seksualnih partnera kako je njima na prvom mjestu sigurnost te informiranost o zaštiti koju studenti mogu potražiti kod svih studentskih udruga.

Copy link
Powered by Social Snap