Pretraga

Whatsapp novitet oduševit će korisnike

A- A+

Početkom ove godine Whatsapp je najavio dodavanje opcije govornih poziva u aplikaciju, no to zbog tehničkih razloga nije ostvareno. Ipak, novitet možete očekivati početkom sljedeće godine.

Iz Whatsappa su najavili kako će početak 2015. godine biti period u kojem će biti omogućena opcija besplatnih govornih poziva.

Ovu je aplikaciju ove godine za 22 milijarde dolara kupio Facebook, što je prilično pametan potez budući da se radi o jedinoj društvenoj aplikaciji koja je u to vrijeme imala više redovnih korisnika od Facebooka.

Direktor Whatsappa Jan Koum komentirao je ovog tjedna na Code/Mobile konferenciji kako se čak i s tom novom opcijom ne planiraju natjecati s Facebookivim Messengerom. Koum navodi kako je razlog zašto on ne misli da su ova dva servisa konkurencija taj što je Facebook Messenger dizajniran da radi na svim mobilnim, ali i desktop uređajima, dok je WhatsApp dizajniran isključivo za mobilne platforme.

Iako su besplatni pozivi najavljeni ove godine, zbog tehničkih razloga oni nisu uvedeni. Jedna od prepreka je i činjenica da Whatsapp nema pristup mikrofonu u nekim uređajima, prenosi BUKA.

Whatsapp novitet oduševit će korisnike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap