Pretraga

Na WhatsApp stigli korona-stickeri koji bi nam trebali olakšati dopisivanje u doba pandemije

A- A+

Jedan od načina na koji komuniciraju milijuni korisnika putem WhatsAppa je i uz pomoć stickera. Ovih je dana u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom WhatsApp lansirao novi paket tematskih stickera u jeku pandemije koronavirusa.

foto: pixabay

– Milijarde stikera svakodnevno se šalju putem WhatsAppa, pomažući ljudima da podijele privatne misli i ekspresije bez da natipkaju riječ. Otkako smo lansirali stickere prije 18 mjeseci, jedan je to od najbrže rastućih načina komunikacije na WhatsApp-u, priopćili su iz kompanije.

Izdvojeni članak

Sedam trikova na WhatsAppu koje bi trebali znati svi korisnici te aplikacije

Ovih dana WhatsApp je u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom lansirao stickere ‘Zajedno kod kuće’ koji bi korisnicima trebali olakšati da ostanu povezani tijekom pandemije koronavirusa.

– Ovi stickeri su zabavni, edukativni i univerzalni, prelaze jezične različitosti, godine i druge barijere. Nadamo se da ćete ove stickere koristiti kako biste provjerili stanje svojih voljenih, posebice onih koji se osjećaju izolirano, usamljeno i preplašeno. Ovaj paket nudi kreativne načine na koje možete podsjetiti ljude da peru ruke, održavaju distancu, vježbaju i slave medicinsko osoblje kao i heroje u našim privatnim životima, poručuju iz WhatsAppa.

 

Na WhatsApp stigli korona-stickeri koji bi nam trebali olakšati dopisivanje u doba pandemije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap