Pretraga

Whatsapp uvodi jednu od najvećih novosti od osnutka tog servisa za dopisivanje

A- A+

Whatsapp, jedan od najpopularnijih svjetskih servisa za dopisivanje, uvodi jednu od najvećih novosti od svojeg osnutka. Kako je potvrdio direktor Facebooka Mark Zuckerberg, nove značajke neće kompromitirati end-to-end enkripciju u porukama.

dopisivanje

Foto: Pexels; Ott Maidre

Whatsapp je potvrdio da će uvesti jedno od najdulje iščekivanih novosti od osnutka tog servisa za dopisivanje.

Konačno više uređaja

Kako piše The Verge, u beta verziju Whatsapp aplikacije za širu javnost u narednih nekoliko mjeseci ući će i nova značajka koja će korisnicima dozvoljavati da svojem korisničkom računu pristupe na ukupno četiri različita povezana uređaja.

Iako voditelj Whatsappa Will Cathcart nije dao službenu potvrdu glasina o izradi aplikacije za iPad, otkrio je da će nova značajka funkcionalnosti na više uređaja omogućiti korištenje Whatsappa i na iPadu.

Izdvojeni članak
whatsapp

Prepali su se? Nakon velike drame, Whatsapp ima obavijest za one koji ne prihvate nova pravila

Još novosti u chatu

Mark Zuckerberg, direktor tvrtke Facebook u čijem je vlasništvu i Whatsapp, otkrio je da na tom servisu za dopisivanje, piše Verge, planiraju još neke novosti. Jedna od njih je i ‘view once’ (u doslovnom prijevodu ‘vidi jednom’).

Preciznije, korisnici će moći slati sadržaj koji se neće zadržavati u chatovima, već će nestajati. Zuckerberge je potvrdio da uvođenje novih značajki neće utjecati na end-to-end enkripciju koju Whatsapp omogućuje za slanje poruke među pojedincima.

dopisivanje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap