Pretraga

YouTube kanal Srednje.hr prešao 116 tisuća prikaza

A- A+

Otkad je jedinog hrvatskog portala za studente i srednjoškolce djeluje i YouTube račun na kojem se nalazi mnoštvo videozapisa koji mogu dobro doći i jednoj i drugoj skupini mladih u Hrvatskoj. Ako već niste, pogledajte video predstavljanja hrvatskih fakulteta, a isto vrijedi i za srednje škole. Osim predstavljanja, na YouTube kanalu portala možete pogledati kako se priprema hrana u najposjećenijoj studentskoj menzi te sve o projektu Srednje.hr Ideja godine.

YouTube kanal najposjećenijeg portala za studente i srednjoškolce Srednja.hr prešao je prije nekoliko dana stotinu tisuću pregleda, te sada broji 116.966 prikaza. Ukoliko još niste, posjetite kanal te doznajte mnoge informacije koje bi vas mogle zanimati.

Izdvojeni članak

Najsmješniji video isječci s YouTubea

Pregledajte predstavljanje fakulteta, škola, norijada i projekt Ideja godine

Tijekom dvogodišnjeg rada portal Srednja.hr snimio je mnoštvo priloga i postavio ih na svoj YouTube kanal – predstavljanje svakog pojedinog fakulteta u Hrvatskoj, pokrio je Dojdi osmaš i predstavio srednje škole, snimala se i vrlo gledana Norijada, kao i prilog o pripremi hrane u najposjećenijoj studentskoj menzi u Zagrebu, Studentskom centru.

Izdvojeni članak

Youtube Geek Week: Riješi test i otkrij jesi li jedan od geekova

Također je predstavljen i projekt Ideja godine – novim tehnologijama do poslovnog uspjeha, koji je prošle godine na jednom mjestu okupio brojne srednjoškolske kreativce i inovatore. Snimka prošlogodišnjeg finala upoznat će vas sa svima njima, a možda i vama dati dobru poslovnu ideju.

Poznati se vraćaju u srednjoškolske klupe

Nalazi se tu i nekoliko snimljenih razgovora s poznatim Hrvatima, koji su se u razgovoru s novinarima portala Srednja.hr prisjetili svojih srednjoškolskih dana. Na YouTube kanalu možete pronaći i snimke s nekoliko koncerata, uključujući humanitarni koncert V. gimnazije ‘Peta gori 2012.’ te koncert Manu Chao – a i Prodigyja.

Copy link
Powered by Social Snap