Pretraga

Za ljubitelje poezije pokrenut natječaj ‘Print Poetry’

A- A+

Ljubitelji poezije, kao i ostale umjetničke duše ovih dana mogu dati doprinos svojim umotvorinama i stihovima na zabavnom i kreativnom natječaju ‘Print Poetry’ koji traje do 29. rujna. Natječaj se odvija na Twitteru, kako bi dijeljenje stihova bilo brže, jednostavnije i preglednije, a nastoji potaknuti kreativnost svih sudionika od kojih će najbolji dobiti i nagrade.

Zaljubljenici u poeziju i stih došli su na svoje obzirom da je pokrenut zabavan i kreativan natječaj ‘Print Poetry’. Odvija se na Twitteru radi jednostavnijeg i lakšeg dijeljenja stihova, a trajat će do 29. rujna, a svi koji to žele mogu staviti svoje stihove. Oni najbolji dobit će i nagrade, a za one malo lošije, postoje čak i utješne. Print Poetry nastoji potaknuti kreativnost sudionika natjecanja, a stihovi moraju biti na engleskom jeziku.

Izdvojeni članak

Pjesme koje je Akademija nagradila Oscarom

Velik odaziv

U ovom zabavnom natječaju može sudjelovati svatko tko to želi te se ponosi svojim pjesničkim izričajem, a organiziraju ga ‘Cerovski Print Boutique’, zagrebačka tiskara u suradnji sa studijem za dizajn ‘Bunch’ te ‘Hyperactive’ studijom za tehnička rješenja.

– Kreirali smo ovaj natječaj jer smo htjeli napraviti nešto kreativno te željeli proširiti ogranke našeg poslovanja. Natječaj je na engleskom jeziku jer bismo htjeli pustiti internacionalni glas o tome što radimo, pa smo napravili ovu suradnju sa studijima ‘Bunch’ i ‘Hyperactive’. Natjecatelja već ima dosta i jako su kreativni, iznenađeni smo odazivom, rekla je Andreja Petrić iz ‘Cerovski Print Boutiqua’

Izdvojeni članak

Srednjoškolci koji žele istraživati svemir: Prijavite se na natječaj i osvojite 30 tisuća kuna

Najbolji će biti nagrađeni

Kada natječaj završi, 29. rujna, pet najbolji h stihova odabrat će kreativci s bogatim međunarodnim iskustvom, Jenny Theolin i Dave Brown. Theolin je kreativna direktorica specijalizirana za brending i event marketing, a Brown multitalent koji se bavi pisanjem, dizajnom, fotografijom i zabavom. Zanimljivo je da je postao slavan time što je glumio gorilu po imenu Bollo u britanskoj seriji ‘The Mighty Boosh’.

– Pripremili smo i nagrade, pa tako svaki od pet pobjednika natječaja može osvojiti po pet platnenih torbi s pet pobjedničkih stihova među kojima je i njegov, odnosno njezin. Za one kreativce čiji stihovi neće biti pobjednički, imamo i utješne nagrade, jednu od torbi po izboru, no za to će morati podijeliti neki od stihova za koji smatraju da je najbolji, kaže Petrić.

Točne upute, pravila i detalji Print Poetry-a dostupni su na web stranici printpoetry.printcerovski.com.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap