Pretraga

Za sve koji vole prečace: Piće koje će vam pročistiti kožu i organizam

A- A+

Postoji jako puno toga što smo spremni napraviti za dobar izgled, a ponekad ćemo razmisliti i o tome da učinimo nešto kako bismo poboljšali svoje zdravlje. Zaboravljamo da jedno bez drugoga ne ide, ali to je tema za neki drugi put. Mi smo danas da vas podržimo u vašoj pogrešnoj odluci – onoj da tražite prečace u svemu, pa i u zdravlju.

foto: Unsplash

Ljudi koji su zapravo dobrog zdravlja vjerojatno nisu oni koji po cijele dane sjede na kauču/leže na krevetu ili jedu tone slatkiša i slanih grickalica. Nije u pitanju samo trud na dan ili dva, već dugotrajna briga o vlastitom tijelu. Realno, samo tako ćete zaista uspjeti nešto napraviti od sebe – a pod nešto, mislimo na to da budete dobrog zdravlja.

U svakom slučaju, to je već dobro poznata priča, i to jedna od onih kojima se vraćamo početkom nove godine, početkom nove akademske/školske godine, te dva tjedna prije odlaska na more. Ostatak vremena živimo normalno, ne obazirući se previše na te sitnice. Kako se polako upravo bliži jedna od tih prigoda (Nova godina), pronašli smo ovaj zanimljivi napitak, koji bi mogao riješiti sve vaše probleme.

Kao i sa svim stvarima koje se tako reklamiraju, zaista su jako male šanse da će vam ovo piće pomoći u tome da zaista napravite neku veliku razliku. Ali, ne bi vam trebalo škoditi, pa zašto onda ne probati? U pitanju je voda s klorofilom, piše Parade. Ona bi trebala pomoći sa smanjenjem upala na koži, prevencijom akni, povećanjem energije, ali i liječenjem mamurluka.

Izdvojeni članak
voda i limun

Hrabro u novu godinu: Pet zdravih navika koje vas neće previše opteretiti

U svakom slučaju, velike su šanse da ste u potrazi za rješenjem barem jednog od navedenih problema. Vodu s klorofilom možete napraviti bez ikakvog problema, pa se zato na TikToku i nalazi milijun videa o toj vodi – možete samo doslovno pomiješati tekući klorofil s vodom, ali možete napraviti i limunadu s klorofilom.

Za limunadu će vam ipak trebati nekoliko više stvari – voda, jedan limun, žličica javorovog sirupa, listići mente, kocke leda i naravno, nekoliko kapi tekućeg klorofila. Ovisno o tome što vam je više/manje draže od ponuđenoga, tako možete i dozirati, pa paziti da vam draža stvar bude jača. Detalje pripreme pogledajte na ovom videozapisu s TikToka.

@sakaralifeTag someone you want to drink this #chlorophyll lemonade with this weekend. #plantbased #healthyrecipe #sakaralife #fyp #chlorophyllwater♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Copy link
Powered by Social Snap