Pretraga

Zaboravite na gumene čizme, jer s Uggsicama sada možete i na kišu

A- A+

Mnogima omiljene i vrlo popularne UGG čizme doživjele su preobrazbu i sada osim što griju po zimi, nogu štite i od kišnih dana. Prepoznatljive čizme, popularno zvane Uggsice nisu se mijenjale 38 godina. Osim nove funkcionalnosti koju čizme imaju za kišne dane, promijenile su i naziv u UGG Classic II.

Screenshot Youtube

Popularne Uggsice nakon 38 godina doživjele su svoju prvu preobrazbu. Čizme koje su inače poznate kao odlični grijači za zimu, dobile su i nova funkcionalnost – mogućnost korištenja i po kišnim razdobljima. Novi model ima i novo ime, UGG Classic II, a tvrtka je iz naziva maknula ime države, jer u ponudi imaju sve više modela čiji nastanak nije nužno vezan za Australiju, prenosi MagMe.

Izdvojeni članak

Srednja škola u Philadelphiji zabranila uggsice

Nakon 38 godina prepoznatljivog izgleda na tržištu, tvrtka se odlučila na rebranding, no dizajn čizama ostao je isti. Najveća je razlika u kvaliteti čizama, koje karakterizira inovativna tehnologija zbog koje su otporne na vodu i mrlje. Osim toga čizme su lakše i napravljene tako da duže traju. 

Da je ovo velik korak, slaže se i Dave Powers, izvršni direktor Deckers Brandsa i vlasnik UGG-a, koji smatra da je rebranding kultnog modela kao što je Classic velika odluka, no važno je pratiti i potrošačke želje. Kako izgledaju Uggsice u kojima bezbrižno možete prehodati kišne jeseni, pogledajte u videu.

Copy link
Powered by Social Snap