Pretraga

Zagrebački hostel spustio cijene za smještaj studenata tijekom cijele godine

HI Hostel u Zagrebu, koji se nalazi u samom centru grada, od ove akademske godine nude posebnu ponudu za studentski smještaj. Kako su nam rekli, proteklih nekoliko godine bilježe sve veću potražnju i broj upita za smještaj studenata tijekom njihovog školovanja z Zagrebu te su stoga ove godine odlučili osigurati još veći dio kapaciteta i dodatno snizili cijene.

Pronađi svoj studentski smještaj u HI Hostelu u centru Zagreba

Studenti koji će iz drugih gradova doći studirati u Zagreb, od ove godine imaju priliku pronaći smještaj u hostelu u centru grada. HI Hostel ove je godine odlučio povećati kapacitete i prenamijeniti sobe za smještaj studenata, a posebno za tu priliku snizili su i cijene soba.

Cijene mjesečnog (30 dana) najma za studente u akademskoj godini 2020/2021:

– smještaj za jednu osobu u šesterokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom: 999,00 kn

– smještaj za jednu osobu u trokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom: 1.350,00 kn

– smještaj za jednu osobu u jednokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom: 2.400,00 kn

– smještaj za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi sa zajedničkom kupaonicom: 3.400,00 kn

* U cijenu je uključen PDV, svi troškovi režija, posteljina, internet te godišnja hostelska i Europska iskaznica za mlade.

Studenti mogu koristiti sve dostupne zajedničke prostorije i sadržaje koje hostel nudi gostima (društvene prostorije, spremište za bicikle, računala, igre, knjige, mikrovalna, kuhala za vodu, hladnjak, aparati za tople i hladne napitke, besplatno parkiralište, dodatni ormarići za odlaganje stvari, dnevni boravak, TV…)

Hi Hostel Zagreb nalazi se na adresi Petrinjska 7. Udaljen je od Trga bana Josipa Jelačića nekoliko minuta hoda, dok je Glavni željeznički kolodvor udaljen samo 250 metara.

U cijelom je objektu moguće besplatno koristiti WiFi. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno i uključuje sef u koji gosti mogu pohraniti vrijedne stvari. Klimatizirane zajedničke prostorije sadrže prodajni automat s pićima, TV te brojne društvene igre. Mnogi barovi, restorani i kafići nalaze se u blizini hostela, kao i tramvajska stranica. Za goste hostela dostupan je i besplatan parking u dvorištu.

Više informacija o hostelu možete doznati ovdje.