Pretraga

Zagrijavanje za tekmu: Samo će najveći nogometni znalci prikupiti 10/10 na ovom kvizu

A- A+

Došao je dan koji nogometni fanovi s nestrpljenjem iščekuju već mjesecima – Hrvatska će odigrati svoju prvu utakmicu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Mislite li da ste pravi fan nogometa i vrsni poznavatelj nastupa naše reprezentacije na svjetskim prvenstvima? Na pravom ste mjestu, baš za vas pripremili smo jedan prigodni kviz znanja.

Dres hrvatske reprezentacije|screenshot: YouTube, HNS

Krenulo je odbrojavanje do početka prve utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru. Hoće li Hrvatska ponoviti uspjeh iz Rusije 2018. doznat ćemo u narednim tjednima, no najprije treba osigurati prolazak skupine. Prvo nas očekuje ogled s Marokom ove srijede u 11 sati, a potom protiv Kanade u nedjelju, 27. studenog od 17 sati. Treći susret u grupi F Hrvatska igra protiv Belgije u četvrtak, 1. prosinca od 16 sati. U daljnju fazu natjecanja plasirat će se po dvije ekipe iz svake od osam grupa.

Ako ste među onima koji se trenutno pripremaju za prvi nastup naše reprezentacije na ovom SP-u, za vas smo pripremili kratki kviz od deset nogometnih pitanja. Možete li ga riješiti bez greške?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Za točne odgovore kliknite ikonu ‘nastavak teksta’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap