Pretraga

Zbog ‘trika’ s TikToka studentica završila u bolnici: ‘Molim vas, nemojte ovo isprobavati’

A- A+

TikTok je društvena mreža koja se bazira na videosadržaju, a mnogi od njih su DIY karaktera. Među njima su i upute za obavljanje raznih kozmetičkih tretmana kod kuće, a zbog jednog takvog studentica i natjecateljica australskog Big Brothera završila je u bolnici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli T I L L Y 🍒 (@tillywhitfeld)

Da biste dobro trebali promisliti prije nego isprobate neki DIY ‘trik’ s TikToka, pokazuje primjer studentice Tilly Whitfeld (21), ujedno i natjecateljice australske verzije Big Brothera. Zbog isprobavanja tretmana kojeg bi trebali obavljati profesionalci, Whitfeld je završila u bolnici.

– Za one koji pitaju zašto stalno tijekom showa na licu imam glinenu masku, ovako je moje lice izgledalo tjedan prije ulaska u Big Brother kuću. To je ujedno i razlog zašto uvijek nosim šminku i koža mi je uvijek prekrivena, napisala je Whitfeld uz fotografije na Instagramu koje pokazuju velika oštećenja kože njenog lica.

Pojasnila je kako je pokušala kod kuće kopirati tretman kojeg je vidjela na TikToku dva mjeseca prije nego je ušla u kuću, a taj je tretman uključivao akupunkturu. Željela je njima ukloniti ožiljke od akni, no sve je pošlo po zlu.

– Molim vas da kod kuće ne isprobavate ovakve tretmane. Završila sam u bolnici s privremenim gubitkom vida na jednom oku zbog oticanja, bilo mi je muka od infekcije, a da ne govorim da mi je lice bilo neprepoznatljivo. Prepustite ovakve stvari profesionalcima, upozorila je Whitfeld.

Copy link
Powered by Social Snap