Pretraga

Zbogom konturiranju: S proljećem stigao novi make-up trend koji će biti popularan čitavu 2018.

A- A+

Teškoj šminki i prenaglašenom konturiranju, čini se, stigao je kraj. Trend koji je pred nekoliko godina zaživio zahvaljujući Kim Kardashian i njenom vizažistu Mariju Dedivanoviću, čini se, ove sezone zamjenit će nešto lakši i jednostavniji make-up.

screenshot: YouTube

Ako vam je dosta prenaglašenih jagodica, preoblikovanih noseva i vilica, dobre vijesti konturiranje u 2018. odlazi u drugi plan. Novi make-up trend koji će zavladati šminkerskim svijetom naglasak stavlja na rumenilo.

– Rumenilo će dobiti svoj trenutak. Rumenilo će postati centar make-upa, a ne samo ‘primisao’. Rumenilo bi moglo postati novo konturiranje, kazala je MAC-ova vizažistica Rebecca Butterworth za Her.ie.

Za sve one koji nikako nisu mogli savladati konturiranje, ovo bi mogle biti izvrsne vijesti. Osim fokusa na rumenilo, jedan od trendova za nadolazeće ljeto i ljetne festivale bit će i šljokice.

– Velike su vjerojatnosti da će šljokice biti veliki trend ovoga ljeta. Koristila sam šljokice u brojnim modnim revijama za najavu ljetne sezone 2018., kaže Butterworth i dodaje kako je šljokice koristila na vrlo ‘odrastao’ način, za podizanje metalic izgleda i preko metalic sjenila za oči.

Zbogom konturiranju: S proljećem stigao novi make-up trend koji će biti popularan čitavu 2018.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap