Pretraga

Želite biti milijunaš? Onda je ovo grupa za vas!

A- A+

Kviz ‘Tko želi biti milijunaš?’ otkad se 2002. godine krenuo emitirati na Hrvatskoj radioteleviziji postao je omiljena TV emisija brojnih Hrvata. Prikovani uz male ekrane cijele obitelji natjecali su se u znanju i pokušavali skupiti što više točnih odgovora. Ako pripadate toj skupini ljudi, onda imamo jednu lijepu vijest za vas – stvorili smo grupu ‘Tko želi biti milijunaš?’ u sustavu kvizovi.srednja.hr u kojoj se možete natjecati s ostalim korisnicima na pitanjima koja su se pojavila u emisiji. Znate li dovoljno da se možete prijaviti na pravi kviz?

Screenshot: YouTube

U našem sustavu kvizovi.srednja.hr odnedavno možete stvarati grupe i na taj način se natjecati s ostalim korisnicima. Mi smo kreirali grupu Tko želi biti milijunaš? te vas pozivamo da se uključite!

Ako ste pravi fan ovog najpopularnije TV kviza sigurno ne propuštate niti jednu epizodu, a svaku gledate s pozorom dok i sami glumite kako baš vi odgovarate na pitanja za novčanu nagradu. Koliko puta vam se dogodilo da ste znali odgovor na pitanja za 125.000, 250.000 ili 500.000 kn?

Uđite u grupu Tko želi biti milijunaš? preko ove poveznice i pokušajte točno odgovoriti na sva pitanja koja se u njoj nalaze. Pravilo grupe je da se smiju dodavati samo pitanja iz podteme ‘Tko želi biti milijunaš?’, a pitanja možete dodavati i vi!

tko želi biti milijunaš

Uđite u grupu i pokušajte osvojiti prvo mjesto!

U grupu pitanja možete dodati preko novog gumba koji se nalazi kod svakog pitanja u sustavu. Možete dodavati i pitanja na koja ste već odgovorili i ona koja još niste. Ako dodate u grupu pitanje na koje ste odgovorili, onda će se gledati rezultat od tog puta kad ste prvi put odgovorili na pitanje. Drugim riječima rečeno, ne možete dva puta odgovoriti na isto pitanje.

Ne dijelimo novce, ali dodjeljujemo krune!

U grupu možete pozvati svoje prijatelje i poznanike preko poveznice koju ćete pronaći na stranici grupe. Na vrhu stranice vidjet ćete broj pitanja na koji još niste odgovorili. Nadalje, na stranici grupe u rubrici ‘Ljestvica’ ćete vidjeti top listu ljudi koji se nalaze u grupi, rangiranih po njihovom uspjehu u grupi, odnosno s obzirom na to kako su odgovarali na pitanja u grupi. Pored toga, u rubrici ‘Pitanja’ vidjet ćete kako su korisnici odgovarali na pitanja, ali samo kad i vi odgovorite na to pitanje.

U grupi se korisnici rangiraju prema broju točnih odgovora i težini koju određeno pitanje ima u trenutku rješavanja tog pitanja. Ako korisnici imaju istu ocjenu i točne odgovore, dijelit će mjesto. Također, prva tri mjesta dobivaju krune oko svoje profilne slike u grupi, i to zlatnu, srebrnu i brončanu.

Ako još uvijek nemaš korisnički račun na kvizovi.srednja.hr možeš ga jednostavno kreirati u svega nekoliko sekundi!

Želite biti milijunaš? Onda je ovo grupa za vas!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap