Pretraga

Žene vole ćelave muškarce, a evo i zašto

A- A+

Jedna od najčešćih bojazni koje muškarci imaju jest ta da će jednog dana ostati bez bujne kose. Čim primijete zaliske, padaju u depresiju jer su svjesni da će u skoro budućnosti postati ćelavi. Ipak, mnoge žene vole muškarce bez kose te ih smatraju izrazito privlačnima. Provjerite zašto.

wegotthiscovered.com

Kad upitate pripadnice ženskog spola kakve muškarce preferiraju, najčešće ćete čuti odgovore poput crni, plavi, visoki, mišićavi i slično. No jedan dio njih će kao iz topa ispaliti – ćelave. U tom trenutku će vam proći kroz glavu pitanje što je toliko privlačno na muškarcima bez kose da ih veliki broj žena smatra izrazito privlačnima. Možda muškarci napokon prestanu razmišljati o ćelavosti kao noćnoj mori koja im uništava izgled. A evo zašto su nježnijem spolu privlačni ćelavi muškarci.

Zreliji i zločesti dečki

Najveći broj djevojaka tvrdi da su im muškarci bez kose seksi jer imaju osjećaj da hodaju s pravim i zrelim muškarcem, a ne zelenim klincem. Druga stvar koja je među najčešćim obrazloženjima oko privlačnosti ćelavih muškaraca je ta što izgledaju zločesto i opako. A svi znamo da upravo takvi muškarci mame uzdahe kod  većine djevojaka i žena.

Drže do izgleda

Iako bi većina pomislila da ćelavi ljudi troše manje vremena na uređivanje i spremanje, ženska populacija voli muškarce bez kose jer tvrde da posebno drže do svog izgleda. Moguće da posvećuju pažnju svom izgledu u većoj mjeri jer im je u podsvijesti da imaju jedan ‘nedostatak’ kojeg treba nadoknaditi na drugim mjestima.

Izdvojeni članak

Nesavršenosti koje muškarci vole vidjeti na ženama!

Suosjećaju s djevojkama

Poveznica između ćelavih muškaraca i suosjećanja s pripadnicama ženskog spola jest u brijanju, odnosno depiliranju. Naime, djevojke tvrde da ih muški bez kose bolje razumiju budući da svakodnevno moraju održavati i brijati glavu, baš kao što to one čine s drugim dijelovima tijela.

Više samopouzdanja i poveznica sa celebrityjima

Kad već pregrme to što im nije ostala ni jedna dlaka na glavi, ćelavim muškarcima poraste samopouzdanje. U tome im svakako pomaže dio ženske populacije koji gaji posebne simpatije prema glatkim i ćelavim glavama, ali i činjenici da mnogi  sex simboli u svijetu nemaju kosu. Brojne žene tvrde da vole ćelave baš zato što ih podsjećaju na Vin Diesela, Jasona Stathama, Brucea Willisa ili nekog drugog svjetski poznatog bezdlakog celeba.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap