Pretraga

ZET i ove godine ima besplatne linije za Noć muzeja, pogledajte kada će i gdje sve voziti

A- A+

Kao i do sada, ZET će i za ovogodišnju Noć muzeja u Zagrebu imati besplatne izvanredne linije koje će prometovati od 18 do 1 sat iza ponoći. Na svojim su stranicama objavili raspored i vrijeme polazaka izvanredne linije autobusa i turističkoj tramvaja, a moći će se besplatno voziti i uspinjačom od 18 do dva sata poslije ponoći.

Tramvaj u Zagrebu | Foto: Ramona Ščuric, srednja.hr

Ako ste nakon čitanja našeg članka u kojemu smo saželi program najzanimljivijih muzeja koji sudjeluju u ovogodišnjoj Noći muzeja odlučili i posjetiti jedan ili više njih, sada možete provjeriti ima li ZET besplatnu izvanrednu liniju do lokacija na koje ste odlučili otići. Kao i svake godine, ZET je objavio popis izvanrednih besplatnih autobusnih i tramvajskih linija za 18. Noć muzeja u Zagrebu.

– Od 18 sati do 1 sat iza ponoći u prometu će biti izvanredna autobusna linija od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti. Polasci s Trga Mažuranića ostvarivat će se od 18 sati svaki puni sat, dok će se polasci od Muzeja suvremene umjetnosti ostvarivati također svaki puni sat, počevši od 18.30, sve do 0.30 sati iza ponoći, objavio je ZET na svojim služenim stranicama.

Izdvojeni članak
noć muzeja

Ovo je program za Noć muzeja 2023.: Pogledajte gdje je sve besplatan ulaz u četiri velika grada

Također se uvodi i izvanredna autobusna linija na relaciji Muzej Mimara – Gornji Grad koja će biti u prometu od 18 sati do 1 sat iza ponoći, a polasci će se ostvarivati svakih 10 do 15 minuta. Osim autobusa, do muzeja ćete moći i besplatnim turističkim tramvajem.

– Turistički tramvaj će od 18 sati do 1 sat iza ponoći voziti kružnom trasom: Trg Republike Hrvatske – Frankopanska – Trg bana Josipa Jelačića – Praška – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Trg Republike Hrvatske, naveli su iz ZET-a.

Uz to, prijevoz uspinjačom će od 18 do dva sata ujutro također biti besplatan. No, za sve ostale redovne tramvajske i autobusne linije morat ćete kupiti kartu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap