Pretraga

Znate li sve ove pjesme: Ljetni hitovi od 2010. godine do danas na jednom mjestu

A- A+

Iako je ovo ljeto svakako drugačije od prethodnih ljeta, neke stvari se nikad ne mijenjaju. Jedna od njih jest i tradicija ljetnog hita. Sigurno, postoje pjesme koje obilježe i ostala godišnja doba, no jeste li ikad čuli neki zimski hit, a da nije All I Want For Christmas od Mariah Carey?

foto: Pixabay

Kakvu god glazbu slušali, ljetni hit uvijek dođe do vas. Možda i ne dođe do vas, no onda se ne radi zaista o univerzalnom ljetnom hitu. Možda vaša baka neće znati ljetni hit, ali vaša mama zasigurno hoće. To su pjesme koje se non-stop vrte na radiju, puštaju u svim klubovima, te one koje čujete u pozadini dok ispijate kavu na terasi nekog kafića u hladu.

Izdvojeni članak

Talentirani ljudi uzimaju već dobro poznate stvari i pretvaraju ih u još bolje: Cover glazbenici koje ne želite propustiti!

Svako ljeto ima svoju pjesmu – pjesmu koja je vjerojatno svirala u pozadini bitnih trenutaka, pjesma koja vam je išla na živce koliko ste ju puta čuli, pjesma koju svi znaju i koja se nalazi na svačijoj playlisti, htjeli to priznati ili ne.

Puno glazbenika se upravo proslavilo tako što su napisali dobar ljetni hit, a postoje i oni koji iz godine u godinu pokušavaju pogoditi što je točno ljetni hit, no nikako im ne ide. Ono što svi hitovi imaju zajedničko jest da su lagane, ‘catchy’ pjesme s refrenom koji tjednima i mjesecima ostaje u uhu.

I dok ćemo tek na kraju ljeta znati koja je pjesma obilježila 2020.godinu, prisjećamo se pjesmi koje su obilježile posljednjih deset godina. Zasigurno će vas svaka podsjetiti na neku lijepu uspomenu od tog ljeta, a donosimo i nekoliko mogućih hitova za ovu godinu.

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

Što se sluša kod mladih, pogledajte u našem videu

Share via
Copy link
Powered by Social Snap