Pretraga

Zuckerberg objavio video trenutka kada je saznao da upada na Harvard

A- A+

Poznata je priča kako je Mark Zuckerberg studirao na Harvardu, a upravo je ondje i za studente tog Sveučilišta prvotno osmišljen Facebook. Fakultet nikada nije završio, no tko zna bi li najpopularnija društvena mreža ikada ugledala svjetlo dana, da se mladi biznismen nije našao baš ondje. Pogledajte kako je izgledao trenutak kada je saznao da upada na Harvard.

Screenshot: Facebook

Izdvojeni članak

Mark Zuckerberg postao tata i obećao da će donirati 99% Facebookovih dionica

Mark Zuckerberg studij na Harvardu upisao je 2002. godine, gdje je studirao sve do 2004., kada je i u svojoj studentskoj sobi osmislio najpopularniju društvenu mrežu današnjice. Prvotno je mreža bila namijenjena samo studentima tog Sveučilišta, a tko zna bi li se ikada dopisivali i dijelili sadržaje putem Facebooka, da se Mark nije našao upravo ondje. 

Iako je od studija na prestižnom Harvardu odustao na drugoj godini, a sve kako bi usavršio svoj veliki projekt, sljedećeg tjedna će mu biti dodijeljena počasna diploma Sveučilišta Harvard. Prilikom ceremonije, Zuckerberg će održati govor.

Takvu diplomu već je od Harvarda dobio i Bill Gates, koji također nikada nije diplomirao.

Kako je izgledao trenutak u kojemu je saznao da ‘upada’ na jedno od najpoznatijih svjetskih sveučilišta, pogledajte u videu kojeg je objavio, a gdje drugdje, nego na svom Facebook profilu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap