Objavljene konačne ljestvice poretka upisa u srednje škole

Danas u podne objavljene su konačne ljestvice poretka upisa u srednje škole na jesenskom upisnom roku. Svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa u ovom upisnom roku, trebaju do sutra, 2. rujna u 16:00 sati u srednju školu osobno dostaviti upisnicu koja sadrži vlastoručni potpis i potpis roditelja/skrbnika.

Sukladno Odluci o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2016./2017., danas u 12:00 sati objavljene su konačne ljestvice poretka u jesenskome upisnom roku. Time su kandidati svrstani na ljestvicu poretka nekih od prijavljenih obrazovnih programa ostvarili pravo upisa u taj program. Pored obrazovnog programa u koji su kandidati ostvarili pravo upisa u stupcu Pravo upisa stoji riječ DA.

Svi kandidati koji su ostvarili pravo upisa u jesenskome upisnom roku, trebaju do 2. rujna u 16:00 sati u srednju školu osobno dostaviti upisnicu koja sadrži vlastoručni potpis i potpis roditelja/skrbnika.

Nakon objave konačnih ljestvica, upisnicu će preuzeti na svom sučelju pod Moj odabir/Dohvati upisnicu (uz program na kojemu je ostvareno pravo upisa). Zajedno s upisnicom potrebno je dostaviti i dokumente koji su uvjet za upis u određeni program obrazovanja (liječnička svjedodžba medicine rada, ugovor o naukovanju učenika i ostali dokumenti kojima su ostvarena dodatna prava za upis).

Podsjećamo, još sinoć su s ljestvica poretka obrisani svi kandidati kojima u sustavu nije bilo označeno da su na vrijeme dostavili potpisanu prijavnicu.

Odgovori