Provjerite kad će u toku dana biti objavljena slobodna mjesta za jesenski rok upisa u srednje

Sve srednje škole bile su dužne do 18. srpnja na kartici Posebni uvjeti i upisnice označiti zaprimljene dokumente za upis. Shodno tome svi učenici koji nisu upali na ljetnom roku danas će u 12 sati doznati u kojim je školama ostalo slobodnog mjesta za jesenski upisni rok.

U slučaju da učenici nisu ostvarili pravo upisa u srednje škole na ljetnom roku, nakon objave nepopunjenih mjesta moći će konkurirati na jesenskom roku drugih po redu e-upisa.

Sve su srednje škole bile obvezne do 18. srpnja u rubriku Posebni uvjeti upisa i upisnice označiti zaprimljene dokumente za upis kako bi se danas 23. srpnja u podne mogao objaviti popis, odnosno objaviti u kojim srednjim školama je ostalo slobodnog mjesta za jesenski upisni rok.

Kad učenici doznaju koliko je i u kojoj obrazovnoj instituciji ostalo nepopunjenih mjesta, s prijavama u sustav za jesenski rok te odabirom obrazovnih programa počet će 25. kolovoza. Zaključavanje lista prioriteta bit će 1. rujna, a kandidati će već će 4. rujna doznati konačne rang liste.

Odgovori