U Splitu svoje programe predstavlja 30-ak srednjih škola iz cijele županije

Od 11. do 15. svibnja u splitskom uredu Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK), svoje će programe predstaviti gotovo 30, javnih i privatnih srednjih škola iz Splitsko-dalmatinske županije. Zainteresiranim učenicima i roditeljima u otprilike pola sata vremena, pojedina će se škola predstaviti izlaganjima, video prezentacijama te informativnim materijalima. U nastavku pogledajte raspored kada pojedine škole imaju izlaganje u CISOK-ovim prostorijama u Splitu, na adresi Bana Josipa Jelačića 17.

U periodu od 11. do 15 svibnja u prostorijama splitskog CISOK-a 30-ak, odnosno većina srednjih škola iz Splitsko-dalmatinske županije predstavit će svoje programe, zaintersiranim učenicima i njihovim roditeljima.

Raspored nastupa i svi sudionici manifestacije 'Dojdi osmaš'

Inače to je projekt Ureda državne uprave u Splitsko-dalmatinskoj županiji, Odjela za prosvjetu, kulturu i tehničku kulturu, u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područnim uredom Split te Vijećem učenika Županije.

Ako ste u dvojbi što upisati, ovo je svakako sjajna prilika da dobijete informacije s više strana pa onda donesete najbolju odluku.

Škole će imati izlaganja, video-spotove te nuditi informativni materijala. Također će nekoliko profesora predstaviti školu i njene programe, a o svojim iskustvima govorit će i sami učenici. Nakon toga će i jedni i drugi odgovarati na pitanja zainteresiranih učenika i njihovih roditelja.

Predstavljanje starta u ponedjeljak, 11. svibnja u 17 sati kada će polusatnu prezentaciju imati Privatna jezično informatička gimnazija ‘Leonardo da Vinci’. Ostatak rasporeda prezentacija, koje su ponovimo još jednom na adresi Bana Josipa Jelačića 17 u Splitu, pogledajte u pdf. dokumentu.

Odgovori