Pogledajte najluđe Dobro jutro Hrvatska iz ‘davne’ 2007.: Dječaci izravno iz programa došli u emisiju

Splitsko-zagrebački reperski trojac Dječaci, ‘davne’ 2007. godine bio je na svojim počecima. Točnije, funkcionirali su do tada dvije godina, ali u tom trenutku nisu imali objavljen nijedan nosač zvuka. 

I tako mladi poletni, na svojim počecima, zavrijedili su poziv u Dobro jutro Hrvatska. Radilo se o studenom 2007., a koliko je to davno bilo, možda vam posvjedoči podatak, da je u to doba jedna od voditeljica emisije bila Mila Horvat.      

[Anti-intervju s Dječacima] Simpatični trojac o Nives Celzijus, marihuani i ostalim porocima

Strogi zahtjevi formata emisije, očito nisu uz Dječake mogli otrpiti i njihova umjetnička imena pa je Mila Horvat članove benda predstavila kao Andriju, Ivu i Danijela. (Da i nama ovako bez slike nije jasno koji je koji).

Dječaci su tada u Dobro jutro Hrvatska imali premijeru svog prvog singla ‘Kralj ribara’, odnosno pjesme ‘koja govori o alkoholu’, kako je to Ive naveo u emisiji.

Na upit Mile Horvat o tome kako bi se mogao nazvati žanr muzike kojim se oni bave, Zoni odgovara s ‘post hop tragičari’, kako su i u kasnijim intervjuima nazivali kombinaciju žanrova svoje muzike.

Poslije nastupa je kratko s Dječacima prozborio i drugi voditelj emisije Davor Meštrović. Iako je pokušavao iskulirati situaciju, nije mogao sakriti iznenađenje nastupom i pjesmom Dječaka, priznavši na kraju da ga je ipak malo ‘vrijeme pregazilo’.

– Nakon neprospavane noći, Dječaci su se našli na Dobro jutro hrvatska zabljesnuti neugodnim svjetlima reflektora. Kralj ribara šišanje na dušni dan. Meštar je staroškolski igrač čelično tvrde igre. Mila Horvat je zgodna, bilo je smješno kad se raznježila i stavila ruku na srce kad smo joj vikali predivna bejbe. Moglo je i gore ispast, sami Dječaci su komentirali ispod videa na YouTubeu.

Kako je izgledala ova kaotična situacija, pogledajte u potonjem klipu.

Odgovori