Vragolasti Dennis danas ima 31 godinu i još uvijek izgleda kao da bi Wilsonu mogao pripremiti dobru ‘spačku’

Ono što je gospodinu Wilsonu dizalo tlak i ‘lomilo’ živce, nas je nasmijavalo do suza. Vragolasti Dennis jedan je od omiljenih likova iz stripa Hanka Ketchuma, a pred 24 godine likovi iz tog stripa doživjeli su ekranizaciju u istoimenom filmu, Dennis the Menace. Glavnu ulogu utjelovio je tada 7-godišnji Mason Gamble, a danas, u 31. godini života još uvijek izgleda kao da bi Wilsonu mogao podvaliti dobru ‘spačku’.

Screenshot: YouTube

Iako je malo manje poznato, prva televizijska uloga koju je Mason Gamble dobio, bila je 1993., u filmu ‘Beskrajan dan’ s Bill Murrayem u glavnoj ulozi. Tri mjeseca nakon tog debija, dobiva glavnu ulogu u filmu ‘Vragolasti Dennis, za koju je odabran između dvadeset tisuća kandidata.

Nakon toga ostvario je uloge u filmu ‘Spy Hard’ i jednoj parodiji na ‘Sam u kući’. Upisao je studij glume na Sveučilištu u Los Angelesu, ali nakon tih dječjih uloga sve je manje dolazio u fokus javnosti.

Danas Gamble ima 31 godinu, a mi smo se složili kako i dalje izgleda vrlo mlađahno i nestašno pa bi u ovo vrijeme vjerojatno bio glavni ‘pranker’ na YouTubeu.

Before and after. – Mason Gamble #masongamble

A post shared by Before And After (@beforeandafter_pics) on

#masongamble #movie 💋❤

A post shared by 💎💕Mack and Mason💕💎 (@macaulay.culkin.fans) on

Odgovori