Mladić (20) iz BiH postao najskuplji gejmer u povijesti

U maniri nogometne zvijezde, fantastični gejmer iz BiH, Nikola ‘Niko’ Kovač, napravio je transfer iz “Mousesportsa” u “FanZe”, koji je vrijedio oko 500.000 dolara, navode izvori online magazina DotEsports.

foto: Facebook

Ovaj dečko iz Brčkog, već se godinama dokazuje na međunarodnoj gaming sceni u svima nam znanom Counter Strikeu. Na njegove nastupe stoga nisu ostali imuni iz franšize “FaZe Clan”, koja je prošli tjedan potpisala ugovor sa Nikolom ”NiKom” Kovačem za svoj “Counter-Strike: Global Offensive” (CS:GO) te si time osigurala jednog od najboljih igrača ove videoigre, prenosi Taster.ba.

Naš najbolji igrač League of Legendsa uskoro bi se mogao naći među profesionalcima

Osim toga ‘FaZe Clan’ je time postigao i rekordan transfer u CS:GO profesionalnom natjecanju.

Prethodni rekord držao je Adil ”SrceaM” Benrilton, kada je u rujnu 2015. godine. za 160.000 dolara prešao iz “Gamers 2” u “Titan”.

Nikola Kovač se u ovom trenutku smatra najboljim igračem CS:GO na svijetu, a razlogom njegovog prelaska u redove spomenutog tima, smatra se to što prethodna ekipa nije bila dovoljno snažna da se natječe s najjačima na svijetu.

Zbilja sjajno zvuči iz udobnosti vlastitog doma, zarađivati tolike novce igranjem video igara, a na ovoj poveznici te na ovoj, možete pročitati priče nekih od najboljih hrvatskih gejmera.

Odgovori