Pretraga

Podvala od 500,000 $

A- A+




Podmetnuli ste nogu prijatelju dok je trčao? Duhovito. Izmaknuli ste nekome stolac kada je išao sjesti? Pa vi ste pravi šaljivdžija. No, jeste li ikada pred stadionom punom ljudi u ime svoga prijatelja zaprosili djevojku bez da je on to znao? Vjerujem da niste, ali postoje oni koji su dovoljno ludi da jesu. Njihova imena su Jake i Amir.

Ova dva naizgled dobra dečka sudjeluju u serijalu koji nazivaju Prank Wars. Cilj je da jedan drugoga što bolje prevare i nasamare, tj. da jedan od njih ispadne budaletina kojoj se svi smiju, dok on želi propasti u zemlju od srama.  Osvetnici se izmjenjuju iz emisije u emisiju, a njihove podvale pogleda preko par milijuna ljudi. Grozne šale koje Jake i Amir provode jedan na drugim, nisu za svakoga. One, zapravo, spadaju u kategoriju čistog muškog humora. Samo ti dobar stari kompić može oprostiti nakon što si namjestio da misli kako mu se u skoku iz aviona neće otvoriti padobran te da je pretežak za pomoćni. Čak se nađu i kompanije koje će takvu tvoju (ne)prijateljsku šalu podržati finom svotom novaca. I dok se tvoj prijatelj par tisuća metara iznad tla, u polunesvjestici miri sa svjetlom na kraju tunela, ti umireš od smijeha na sigurnoj zemljici. Istina, bolje je da sve ispadne samo šala, ali sijede koje čovjek dobije u međuvremenu i živce koje izgubi, nitko ne može vratiti.

Ovi ludi videji su u biti samo jedan u moru projekata humoristične američke internetske stranice College Humor koja nudi različite zabavne članke, filmiće i druge sadržaje. Neke rubrike koje svakako treba pogledati uz Prank Wars su Animation, Celebrities, Very Mary Kate itd. Ako ste ostali šokirani prethodnim skokom iz aviona i bojite se da vama nekim slučajem draga osoba to ne priredi, nemojte napraviti ništa slično ovome dolje.