[VIDEO] Izbor ovih pet najboljih slogana će vas nasmijati do suza

Svakodnevno smo bombardirani reklamama i marketinškim aktivnostima brojnih tvrtki. Većina nas reklama i promidžbenih sadržaja nervira, no ponekad nas neki i zabave ili nasmiju. Fokus je ovoga puta na sloganima, a u zabavnom videu pogledajte koji sve slogani zaslužuju naći na popisu najboljih.

Screenshot Youtube

U džungli marketinških aktivnosti koje nas svakodnevno bombardiraju teško je razabrati koji su slogani dobri, a koji loši. Ovaj će vam duhoviti video dati dobre smjernice i pokazati koji su slogani dobri, a kojih se pet slogana zaslužuje naći na popisu najboljih.

Studenti trebali osmisliti slogan za HŽ, no umjesto toga nastala velika sprdnja na Twitteru

‘Mlad i perspektivan momak’, kako samoga sebe naziva, u ovom duhovitom videu donosi svoj popis pet najboljih domaćih slogana, koje je izdvojio u moru slogana kojima smo svakodnevno okruženi. 

5. Vjero(m)dostojno. 

Prepoznatljiv slogan Glasa Koncila dobio je zasluženo peto mjesto jer sadrži ‘sve što mora biti u sloganu za Glas Koncila i katolički magazin. 

4. Čudo jedno. 

‘Čudo jedno slogan’ koji pripada tvrtki Violeta. 

3. Tradicija. Inovativnost. Partnerstvo. 

Slogan koji pripada tvrtki Fina, na treće je mjesto dospio ‘samo zato što ta jedna riječ s točkom zvuči toliko dramatično’. 

2. Ljubimci znaju zašto. 

Na visoko se drugo mjesto smjestio slogan Pet centra jer ljubimci znaju zašto. 

1. Prvi među prvima i Najljepša sam gola jer me njeguje ULOLA 

Zašto prestižno prvo mjesto dijele dva slogana i koji su slogani dobri, ali ne dovoljno dobri da bi se našli na ovome popisu, pogledajte u videu u nastavku.

Odgovori