Dječaci se raspadaju: Objavili datum posljednjeg koncerta

Splitsko-zagrebački hip hop trojac na društvenim je mrežama najavio svoj posljednji nastup, nakon čega se razilaze! Da nije riječ o nikakvoj šali potvrđuje činjenica kako je vijest potvrdio i LAA agency, koji je organizirao bezbroj njihovih koncerata pa će tako i ovaj zadnji.

Screenshot: Facebook
[Anti-intervju s Dječacima] Simpatični trojac o Nives Celzijus, marihuani i ostalim porocima

– Grupa Dječaci održat će 22. rujna u zagrebačkom klubu Sax svoj posljednji koncert. Vojko V, Ivo Sivo i Zoni posljednji će put zajedno nastupiti u Saxa. Bez prevelikih oproštaja, u intimnoj atmosferi malog kluba, Dječaci će podsjetiti na neke od najvećih hitova domaćeg hip hopa posljednjih desetak godina kao što su ”Lovrinac”, “Dalmacija”, ”Punjene paprike”, ”Bile starke”, ”Krek kuća”, ”Meko sranje”, ”Struja”, ”Miris”, ”Narodna” i mnoge druge, stoji u Facebook statusu LAA Agencya.

Dodaju i kako će se za posljednji nastup splitskog trojca u prodaji naći 300 ulaznica, a cijena će im iznositi 70 kn u pretprodaji, odnosno 90 kn na dan nastupa.

Tijekom svojih gotovo sedam godina postojanja, srednja.hr je dosta detaljno pratila rad ovog simpatičnog trojca, a u nekoliko navrata smo ih i intervjuirali. Tako smo ih ‘davne’ 2011. vratili u srednju, napravili s njima intervju bez cenzure, a i prisjetili javnost na najluđe Dobro jutro Hrvatska ikad, u kojem se u gostovali upravo Zoni, Vojko V i Ive. U linkovima ispod sve to možete pročitati i pogledati:

Vraćam se u srednju: Dječaci

[Anti-intervju s Dječacima] Simpatični trojac o Nives Celzijus, marihuani i ostalim porocima

Pogledajte najluđe Dobro jutro Hrvatska iz ‘davne’ 2007.: Dječaci izravno iz programa došli u emisiju

Odgovori