Objavljena imena još šest izvođača koji će nastupiti na Brucošijadi FER-a, a jeftine ulaznice su rasprodane

Na Brucošijadi FER-a, koja će se ove godine održati 10. studenoga u prostorijama fakulteta, nastupit će i Vesna Pisarović, Belfast Food, Smoke Mardeljano, Ogenj, Felver i Sfumato. Tako je za sada poznato 12 imena koji će nastupiti na najvećoj brucošijadi u zemlji.

foto: Facebook Brucošijada FER-a
Poznat datum Brucošijade FER-a na kojoj će tisuće studenata zabavljati 17 izvođača na tri stagea

Uz gore navendene, već su prethodno organizatori objavili kako će ovaj tulum dobrodošlice za novake na FER-u uveličati Krešo Bengalka, Six Pack, Šajeta, NLV, Phillipe i Sloanwall.

Kada je riječ o novoobjavljenim izvođačima, valja primijetiti da se Vesni Pisarović svidjela ideja nastupa na brucošijadama, budući da je već ugovorila nastup na brucošijadi varaždinskih studenata, koji će imati 19. listopada, a evo i na FER-ovoj će požeška pjevačica publiku posjetiti na uspješnice ‘Da znaš’, ‘Jutro donosi kraj’ ili ‘Dolje na koljena’.

Ono što neće veseliti ljude koji su naumili posjetiti 37. Brucošijadu FER-a je okolnost da su jeftine ulaznice rasprodane te da je od danas cijena karata 65 kuna.  Na dan Brucošijade FER-a ulaznice će pak koštati 80 kuna. Brucoši FER-a svoju ulaznicu mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indexa sve do 10. studenog.

Odgovori