I dalje nema stanke s brucošijadama: Ove vas očekuju do kraja tjedna

Nakon dugo iščekivane FER-ove brucošijade, koja je u subotu privukla više od 4.000 mladih i ovaj tjedan nas očekuje niz tuluma dobrodošlice za novopečene studente.

Detalj sa subotnje Brucošijade FER-a / foto: Ivan Božić|srednja.hr

One će biti nešto manje posjećene, no to ne znači da će na njima biti i manje zabavno. Pogledajte gdje sve brucoši i ostali zainteresirani mogu tulumariti do kraja tjedna.

Sveučilišna brucošijada u Zagrebu

U Studentskom centru u Zagrebu na četiri floora u subotu (11. studenog) će se održati Sveučilišna brucošijada. Od značajnijih imena koja će nastupiti, valja istaknuti Bad Copy, Kuzmu & Shaka Zulua te Drvored.

Ostale pojedinosti, pogledajte na Facebook eventu brucošijade.

Sveučilišna brucošijada u Splitu

Studentski restoran “Kampus” u sklopu studentskog doma dr. Franjo Tuđman u Splitu, bit će domaćin sveučilišne brucošijade u Splitu, koja će se održati u petak (10. studenog).

Studente će zabavljati Magazin, a Studentski zbor Sveučilišta u Splitu ove godine kolege časti besplatnim ulaznicama, koje možete preuzeti 7., 8., 9.,10. i 11. od 10 do 15 sati na sljedećim mjestima:

– FESB (ulaz)
-Studentski dom dr. Franjo Tuđman (menza)
-Studentski dom Hostel Spinut (ulaz)

Brucošijada Grafičkog fakulteta

[Fotogalerija] Preko 4.000 mladih ludovalo do zore na rasprodanoj Brucošijadi FER-a

U petak (10. studenog) će se u klubu Klubu održati brucošijada Grafičkog fakulteta u Zagrebu pa su ga predstavnici njihova studentskog zbora zanimljivo najavili.

Šta je to grf_brucošijada?

To je kad netko upiše Grafički fakultet u Zagrebu, otkrije klub Klub, krene svaki vikend izlaziti tamo, padne prve kolokvije, priča po faxu da je za sve kriv smrdljivi Klub, ekipa se krene raspitivati i shvati da su naši mamurluci najgori mamurluci.

grf_brucošijada bi se prevedeno na naški zvala “Štaš pit”, to je onaj program kad puštamo apsolutno sve što se inače može čuti kod nas.
Ako misliš da je to Lidija Bačić, Fil Tilen ili Rasta, onda nam napiši u inbox kako točno si naletio/la na ovaj event, pa da promjenimo targeting postavke u oglasima.

Mi vrtimo sve osim rundi na šanku, to je na vama. Ako želite. Mislim, ne morate, ali ako je grlo suho, uho dobro ne čuje, stoji u Facebook eventu ove brucošijade.

Inače, upad je 15 kuna za studente GRF-a, a pretprodaja je srijedu, četvrtak i petak od 10 do 14h u predvorju faksa.

Brucošijada ERF-a

HOLLYWOOD vanity club bit će u petak (10. studenog) domaćin brucošijade Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta.

Upad je svega 10 kuna, a sav prikupljeni novac bit će doniran u dobrotvorne svrhe, obavještavaju u Facebook eventu predstavnici studentskog zbora ERF-a.

Brucošijada KBF-a

Fotogalerija: Ludnica na brucošijadi zagrebačke Ekonomije

HOLLYWOOD vanity club bit će domaćin i KBF-ovoj brucošijadi, koja se održava večeras (8. studenog).

Ulaz je 20 kuna a karte si možete nabaviti na ulazu fakulteta. Zabava počinje od 22 sata, a okupljene će zabavljati tamburaški sastav ‘Logos’.

Novac od karata ide u humanitarne svrhe za pomoć našim studentima, obavještavaju organizatori

– Također, ako si ne možete priuštiti kartu, a željeli bi ste se zabavljati s nama, slobodno i anonimno se možete javiti svojim predstavnicima godišta koji će vam rado pomoći u osiguravanju karte, na kraju poručuju predstavnici Studentskog zbora KBF-a.

Brucošijada Fakulteta političkih znanosti

Katran će večeras biti domaćin brucošijade Fakulteta političkih znanosti, a organizatori pojašnjavaju da ovoga puta imaju najmanje dva dobra razloga za tulum.

Iako studenti vrlo lako nađu razlog za izlazak, ovaj put imamo dva vrlo posebna, a to su Brucošijada i 55. rođendan Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Immanuel Kant se pitao Što mogu znati?
Što trebam činiti? Čemu se mogu nadati?, ali on nije čuo za najbolje đuskanje u gradu jer prava pitanja su KADA? i GDJE?, a odgovori su vrlo jednostavni: 8.11. u KATRANu.

Vrijeme i mjesto znate stoga ostavite Webera, realizam, tisak i razne Uvode jer prvo trebate kolokvirati kolegij Uvod u FPZG partijanje. Kako bi kolokvirali ovaj kolegij nužno je pokazati najbolje plesne pokrete i znanje ispijanja na šank, stoji između ostaloga u najavi eventa na Facebooku.

Ulaznice su 10 kuna za brucoše, a 20 za sve ostale, s tim da će i ovdje sav prikupljeni novac ići u dobrotvorne svrhe.

Brucošijada Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci

[FOTOGALERIJA] Party na Arhitekturi privukao preko 500 studenata

Veliki party dobrodošlice za novake, održat će se u petak i u Rijeci, na brucošijadi Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu koja će se održati u Caffe baru Corto Maltese (Terminal), s početkom u 22 sata.

Brucošijada Agronomije

Uz live nastup grupe LOCO u Clubu Roko sutra (9. studenog) će se održati brucošijada Agronomije.

Ulaznice su u pretprodaji 20 kuna, a više informacija možete dobiti na ovoj poveznici.

Brucošijada za studente vukovarskog veleučilišta

U vukovatskom clubu Rich, sutra (9. studenog) održat će se brucošijada za sve fakultetske novake i ostale studente Veleučilišta Lavoslav Ružička.

Odgovori