Večeras u Zagrebu 8.000 ljudi na prosvjedu protiv političkih stranaka: Očekuje se Pad sistema

Tram 11, povratnički koncert, 11.11., najavljen 1. aprila ipak nije šala. Događa se, stvaran je i političari su prestrašeni. Target i General WOO ujedinjuju snage, Pendrek zagrijava publiku, a 8.000 sretnika s ulaznicima ruše sistem večeras u Domu sportova. Jedan od nesretnika bez ulaznica je saborski zastupnik Ivan Pernar zbog čega je na meti udara Tramovaca.

Vrata Doma sportova otvorit će se u 19:30. Od 19:30 do 21:45 publiku će prvo zagrijavati DJ-i Slavin Balen i Noki Nole te Pendrek, mladi zagrebački MC koji je nedavno potpisao svoj prvi diskografski ugovor. Tram 11 svoj će nastup započeti u 21:45.

Povratnički koncert Tramovaca rasprodan je 45 dana uoči održavanja, što znači da se u subotu očekuju velike gužve pred dvoranom i na ulazima. Otvorena će biti sva vrata za ulaz publike, ali organizatori apelira na raniji dolazak. U holu Doma sportova bit će smješten prodajni štand na kojem će se osim merchandisea benda moći kupiti i nedavno objavljeno reizdanje prvijenca «Čovječe ne ljuti se».

Službeni after party koncerta održat će se na dva floora u klubu Aquarius s početkom točno u ponoć s 11. na 12. studenog. Na jednom će prevladavati old school hip hop, a na drugom rap hitovi iz svih desetljaća, dok će se za DJ pultovima izmjenjivati Chill, Oli Do Boli i Noki Nole. Ulaz, s kartom iz Doma sportova, bit će 25 kn, a bez nje 50 kn. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kluba.

 

Odgovori