[Zadatak dana] S ovim prometnim znakom zasigurno ste se susreli: Znate li što on zabranjuje?

Prometni znakovi dio su vozačkog ispita, pa smo upravo pitanje o jednom od njih izdvojili za naš današnji zadatak. I ovaj zadatak izdvojili smo iz naše nove platforme za učenje kvizovi.srednja.hr, koja je korak naprijed u našem dosadašnjem sustavu kvizova, a uz pomoć kojeg jednostavno možete otkriti sve što ne znate. Osim što će vam ovaj sustav olakšati učenje gradiva, pripremu za ispite, usput će vas i zabaviti, a njegova posebnost leži u tome da pitanja možete postavljati i sami.

Za točan odgovor kliknite ikonu ‘nastavak teksta’.

One comment

  1. Ja imam jedno drugo pitanje: Dali vozilo u kretanju i parkirano vozilo koriste kolnik, ako da, zasto onda na nekim lokacijama za parkirano vozilo treba platiti koristenje kolnika?
    I drugo preporuka Banditicu, kada radi novi GUP neka odredi da se nemoze sagraditi niti jedan poslovni objekt a da za svakog zaposlenog nema izgradjenu garazu za po jedn vozilo po i da nijedan stanbeni objek nemoze biti bez minimum 2 garazna i 2 parkirna mijesta. A ispod svih gradskih zelenih – parkovnih povrsina izgraditi podzemne garaze na nekoliko nivoa i tako osloboditi uice za promet.

Odgovori