Pretraga

Ako vam je netko blizak nastavnik, ovo su božićni pokloni s kojima ih sigurno nećete razočarati

A- A+

Božić je sve bliže, a vi ne znate što biste poklonili prijatelju ili nekome iz obitelji tko je nastavnik, profesor ili učitelj? Kako bismo vam pomogli, donosimo popis od 10 stvari s kojima sigurno nećete pogriješiti. Zašto smo toliko sigurni da su ovo idealni darovi za nastavnike? Popis nam je pregledala, ocijenila i odobrila jedna profesorica iz srednje škole.

Foto: Unsplash

Naravno, svaki nastavnik ili nastavnica je osoba za sebe, no ovo su univerzalni pokloni koji će im sigurno izmamiti osmijeh na lice te biti vrlo korisni i nakon Božića.

1. Kvalitetni notes

Nastavnici moraju puno, puno i puno pisati. Zato im uvijek treba neki blok, notes ili rokovnik. Posebice jedan kvalitetan rokovnik koji ima označivače različitih boja i kalendar. Uz to možete ubaciti i pokoju olovku ili kemijsku, neće im biti viška.

2. Termosica

Kada hodaju školskim hodnicima, teško je nositi šalicu vruće kave bez da se ne prolije. Stoga je idealan dar termosica s dobrim poklopcem kako se kava ili čaj ne bi prolijali dok odlaze u zbornicu i razred.

3. Torba s pretincima u koju stanu papiri

Torba dovoljno velika da u nju stanu papiri, odnosno ispiti učenika koje profesori nerijetko nose doma na ispravljanje je nešto što svakom nastavniku treba. Ako uz to još ima i više pretinaca, takav poklon je pun pogodak.

4. Knjiga o predmetu koji ta osoba predaje

Ako vaša osoba spominje neku novu knjigu koja je izašla, a vezana je za njegovo ili njezino područje predavanja, lijepo ćete ih iznenaditi ako im darujete upravu jednu takvu knjigu. Naravno, bitno je da provjerite da si ju osoba već nije nabavila.

5. Prijenosni punjač za mobitel

Kome ovakav poklon ne treba? Uvijek dobro dođe na izletu na koji se ide autobusom. Upravo jedan takav punjač možete osvojiti u našoj božićnoj nagradnoj igri. Vremena je još malo, stoga požurite na ovaj link gdje možete vidjeti kako sudjelovati.

6. Alkohol. Puno alkohola, ustvari.

S omiljenim pićem osobe nikada ne možete pogriješiti. Nikada toga ne može biti previše, a i može dugo stajati bez da se pokvari. Isto tako dobro dođe za neke proslave ili krizne situacije, poput ispravljanja ispravka ispita po ne zna se koji put.

7. Ergonomska podloga za miš

Nastavnici puno vremena provode za računalom stoga je ergonomska podloga za miš odličan dar koji si sami nikada ne bi kupili.

8. Krema za ruke

Profesorima se ruke dosta isušuju zbog krede za ploču. Krema za ruke s njihovim omiljenim mirisom zasigurno je dobar poklon koji će vrlo često koristiti.

9. Masaža

Nastavnici također puno sjede pa im kupon ili zakazan termin za masažu nikako ne može biti loš dar.

10. Poklon bon

A ako u prethodnih devet poklona niste pronašli ono što mislite da bi se vašem nastavniku ili nastavnici svidjelo, jednostavno im uzmite poklon bon u nekoj trgovini pa neka si sami kupe što žele.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap