Pretraga

[FOTO] Kakav početak polugodišta: Profesori se prerušili u poznate glazbenike i iznenadili učenike

A- A+

Nevjerojatni kreativnost ponovno su pokazali nastavnici Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu. Uoči početka novog polugodišta prerušili su se u poznate glazbenike i rekreirali naslovnice nekih od najpoznatijih albuma.

Početkom drugog polugodišta protekle školske godine učenike, ali i širu javnost razveselio je potez nastavnika Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu –  maskirali su se u neke od najpoznatijih filmskih i likova iz serija. Ovoga puta napravili su sličan potez prerušivši se u poznate glazbenike i rekreiravši naslovnice poznati stranih i domaćih albuma.

Veliku fotogaleriju objavili su na Facebook stranici škole, a opus je šarolik – od Severine i Miše Kovača preko Hiljsona Mandele do Queena, Nirvane i Davida Bowiea.

– Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori? Daaaaa, dakako da jest! Lady Gaga, David Bowie, Beatlesi, Mišo Kovač, Queen, Nirvana i brojni drugi poznati glazbenici zavladali su ovih praznika školskim hodnicima i „uskočili“ u novo izdanje kako bi najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu. Vežimo pojaseve, polijećemo!, napisali su iz Gimnazije Josipa Slavenskog uz jučerašnju Facebook objavu.

gimnazija j. slavenskog
Share via
Copy link
Powered by Social Snap