Pretraga

Iako je njihova županija odabrala A model, požeška škola je sljedeći tjedan na online nastavi

A- A+

Samo pet županija odabralo je nastavu nakon proljetnih praznika izvoditi isključivo u školama, prema A modelu. Ostalih 16 provodi neki oblik nastave na daljinu. Iako je Požeško-slavonska među pet onih koje su odabrale A model, u Tehničkoj školi nastava će se ipak izvoditi online.

Nastava na daljinu; foto: srednja.hr

– Poštovani učenici, dragi roditelji, zbog velikog broja izoliranih i zaraženih učenika i nastavnika Tehničke škole u protekla dva tjedna, a na prijedlog Zavoda za javno zdravstvo, nastava se za sve učenike Tehničke škole u idućem tjednu od 12. travnja do 16. travnja održava po modelu C (nastava na daljinu), priopćeno je upravo iz Tehničke škole u Požegi, a obavijest potpisuje ravnatelj Zoran Galić.

Navodi dalje kako će se praktična nastava u školi i kod obrtnika održavati uživo i to prema postojećem rasporedu po modelu A (uživo). Idući tjedan prvi i treći razredi Tehničke škole Požega su dopodne, dok su drugi i četvrti razredi poslijepodne, a nastava se odvija u realnom vremenu online putem, piše u istoj obavijesti.

Podsjetimo, Požeško-slavonska županija jedna je od pet koje su odabrale nastavu provoditi isključivo u školama, prema A modelu. Taj model odabrale su još Virovitičko-podravska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Sisačko-moslavačka. Koje su modele odabrale ostale županije možete vidjeti OVDJE.

 

Iako je njihova županija odabrala A model, požeška škola je sljedeći tjedan na online nastavi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap