Pretraga

INA otvorila natječaj: Prijavite svog najprofesora ili najprofesoricu i osvojite tablet

A- A+

INA je danas pokrenula sedmi po redu natječaj NajProfesor/ica u sklopu kojeg studenti imaju priliku nominirati profesora ili profesoricu iz srednje škole koji su u njima potaknuli želju za učenjem i napredovanjem te usadili ljubav prema prirodnim znanostima. Prijave na natječaj otvorene su do 15. prosinca. Najbolje profesore očekuje javno priznanje i novčana nagrada od 5.000 kn, a najinspirativnija nominacija osvaja tablet.

Plakat natječaja za NAJprofesora/icu koji provodi INA

Izdvojeni članak

[Intervju] Upoznajte najboljeg profesora fizike u 2016. godini

Profesore je moguće nominirati u područjima matematike, fizike i kemije, a pozvani da se uključe u natječaj putem nominacija svojih profesora su studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta i fakulteta geo-znanosti. Po završetku natječaja najboljem profesoru u svakoj od kategorija uručit će se plaketa i novčana nagrada od 5.000 kn, dok će student koji ponudi najkreativniji razlog za nominaciju osvojiti tablet. INA je ovaj projekt pokrenula s ciljem naglašavanja važnosti mentorskog rada u odgoju mladih talenata, a dosadašnji natječaji postignuli su veoma dobar odaziv među studentima.

INA poziva studente da svoje nominacije podnesu do 15. prosinca putem obrasca za nominaciju na
www.ina.hr/najprofesor, a dodatne informacije o projektu pronađite na Ininoj web stranici.

Pročitajte inspirativne priče o prošlogodišnjim nagrađenim profesorima Josipu Previću iz Gimnazije Daruvar te profesorici Dubravki Ivić-Bišćan iz zagrebačke XV. gimnazije (MIOC).

Share via
Copy link
Powered by Social Snap