Pretraga

Istarska županija produljila odluku o nastavi u idućem tjednu, većina učenika ostaje online

A- A+

Stožer civilne zaštite Istarske županije ove je srijede donio odluku o modelima nastave u sljedećem tjednu. Na nastavi ‘licem u lice’, kao i ovoga tjedna, bit će samo učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola.

Foto: Pixabay

Većina županija koje su prošlog četvrtka ili petka donijele odluke o modelima nastave iste je donijela samo za ovaj tjedan. Među njima je i Istarska, koja je ove srijede donijela novu odluku o organizaciji nastave. Ova odluka na snazi je do 30. travnja, a kao i ovoga tjedna u školama će biti samo učenici od 1. do 4. razreda osnovnih škola. Svi ostali, uključujući i maturante, ostaju na online nastavi.

– Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje ravnatelja škola na području Istarske županije – Stožer civilne zaštite Istarske županije donosi odluku:

  • od 23. do 30. travnja 2021. godine – u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od 5. do 8. razreda, odvijat će se prema modelu C, nastava na daljinu (online)
  • od 23. do 30. travnja 2021. godine – u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastava će se odvijati prema modelu C, nastava na daljinu (online), i za maturante
  • od 23. do 30. travnja 2021. godine – u svim osnovnim školama nastava u razrednoj nastavi na području Istarske županije, nastavlja se odvijati za niže razrede od 1. do 4. prema modelu A, nastava u školi, stoji u odluci istarskog Stožera CZ.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap