Najpopularniji profesor u regiji Toni Milun pokrenuo novu verziju portala

Već se nekoliko generacija za državnu maturu i svakodnevne ispite iz matematike priprema uz profesora Tonija Miluna. On se putem interneta i na vrlo moderan način uspio približiti učenicima diljem Hrvatske, a to će činiti i dalje, putem nove verzije svoga portala.

Screenshot: Facebook

Otvoreno učilište Algebra i profesor matematike Toni Milun predstavili su novu verziju
edukacijskog portala s video lekcijama koje pripremaju profesor Toni i njegovi suradnici.

Profesor Toni Milun: I mama ti je digitalizirana, samo još to ne zna

Jednostavnijim putem do lekcija

Portal novi.tonimilun.com je redizajniran tako da su sadržaji pregledno strukturirani te se jednostavno dolazi do bilo koje lekcije. Postojeći su videosadržaji podijeljeni po predmetima: matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika.

– Danas podižemo ovaj portal na sljedeću razinu – na razinu prave platforme za učenje, kroz koju će posjetitelji moći dobiti asistenciju u vidu podatka o tome na kojoj su lekciji stali, koje su zadatke uspješno riješili i gdje su sa savladavanjem cjeline koju su odabrali. Novost je i što ćemo naše vjerne korisnike, čiji su povjerenje i uspjesi u školi dosad i bili glavna motivacija mojem timu suradnika da priprema pristupačne i zabavne lekcije iz brojnih predmeta, sada moći nagrađivati kroz sustav koji cijeni napredak i uspješno rješavanje zadataka. Otvoreno učilište Algebra pripremilo je vrijedne nagrade – poput pametnih telefona, tableta, majica, šalica… koje će moći osvojiti najbolji natjecatelji u pojedinim kategorijama tijekom definiranog razdoblja, kazao je profesor Toni Milun.

Dodatna novost koju posjetitelji mou očekivati su lekcije iz programiranja koje bi se mogle svidjeti i srednjoškolcima i studentima, a profesor Milun će se i dalje često osvrtati na matematičke probleme koji muče odrasle.

Profesor Toni Milun samoinicijativno pomogao državi u rješavanju pitanja 'švicarca'

Lekcije pogledane preko 21 milijun puta ostaju besplatne

Naime, njegov je najgledaniji video dosad onaj o problematici kredita u švicarskim francima. Zanimljivo je i za spomenuti kako su njegove lekcije ukupno pregledane 21, 2 milijuna puta.

Tako su prateći njegove lekcije gledatelji korisno utrošili ukupno 45 milijuna minuta, odnosno gotovo 86 godina, čineći profesora Tonija jednom od najpopularnijih osoba na YouTubeu u regiji.

Videolekcije Tonija Miluna i suradnika nisu bile samo hrvatski fenomen – oko trećina od 32 tisuće redovitih pretplatnika njegovog kanala na YouTubeu dolazila je iz susjednih zemalja.

Broj lekcija do sada se penje na više od 2.000, a njihovo pregledavanje ostaje potpuno besplatno, potrebno je samo registrirati se na portal.

Odgovori