Pretraga

Napisao školsku zadaću kojom je šokirao i duboko zabrinuo nastavnicu

A- A+

Učenik jedne osnovne škole u Hrvatskoj svojom pismenom zadaćom šokirao je nastavnicu, ali i zabrinuo zbog svog načina razmišljanja. Nastavnica hrvatskog jezika razredu je zadala temu ‘Volio bih se probuditi kao..’, a dječak je izbrao baš da se probudi kao diler. Za kraj je dodao ‘Može dva za trud?’, a evo kakav mu je komentar ostavila zatečena nastavnica.

Foto: doznajemo.com

Učenik jedne osnovne škole u Hrvatskoj koji je prilikom nedavnog pisanja školske zadaće duboko zabrinuo i šokirao svoju nastavnicu. Ona je cijelom razredu za pismeni uradak zadala temu ‘Volio bih se probuditi kao..‘, no ono što je dječak izabrao bilo je ravno nedovoljnoj ocjeni, piše doznajemo.com.

Na kraju svog sastava, učenik je napisao ‘Može dva za trud?’, našto mu je nastavnica hrvatskog jezika negativno odgovorila, a evo kakav je komentar ispod teksta ostavila.

Izdvojeni članak

Istraživanje pokazalo da su domaće zadaće gubitak vremena

‘Tvoja zadaća je zabrinjavajuća. Od svih mogućih zanimanja, životinja pa i stvari ti izabereš da se probuduš kao diler!!!

Da si napisao cijelu bilježnicu i još jednu takvu o toj temi ne bi dobio dovoljan ni pod razno. Zdrav razum mi ne dozvoljava da ovaj rad prepun ilegalnih radnji i nabrajanja raznih opojnih sredstava uopće pokušam ispraviti.

Napisat ćeš novu školsku zadaću s novom temom koju ću ja odrediti i u njoj ne želim više čitati ni o dilerima, ni o drogi, ni bilo kojim stvarima koje su ZAKONOM RH zabranjene!!!

Duboko sam šokirana!

nedovoljan (1)’

Share via
Copy link
Powered by Social Snap